Koleos II Orjinal kablosuz şarj Montajı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ErdlK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ErdlK

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Talisman gurubundan Befe beyin videolarını izlerken verdiği bir bilgiyle yerli bir siteden temin ettiğim orjinal kablosuz şarj cihazının montajını gerçekleştirdim. Gayet makul bir fiyatla aracımızda kablosuz şarj özelliğini eklemiş oldum. Geşen kutu içersinden tüm montaj detayları çıkıyor ama Talismanla benzer olduğu için Befe beyin videolarından nasıl yapıldığını defalarca izleyip bende montajı gerçekleştirdim.

x09j00i.webp

7ihplra.webp

symsxuj.webp

o94g0pa.webp

q56iut7.webp

2b1llc3.webp

92560j5.webp

Son düzenleme:
Elinize sağlık Erdal Bey.
Çok güzel olmuş. Bu orjinal aksesuar trim ile de uyumlu olduğundan, bence arabanın dizaynında eklenmiş bir parça gibi uyumlu duruyor.

Denediniz mi acaba? Telefonu ne kadar zamanda şarj ediyor?

Elinize sağlık Erdal Bey.
Çok güzel olmuş. Bu orjinal aksesuar trim ile de uyumlu olduğundan, bence arabanın dizaynında eklenmiş bir parça gibi uyumlu duruyor.

Aynen , gayet uyumlu oldu bencede .

Denediniz mi acaba? Telefonu ne kadar zamanda şarj ediyor?

Malesef şarj süre testi yapmadım .

Merhaba bu parçayı nasıl montaj yaptırabiliriz bende aldım İzmirde siz bunu nerede yaptırdınız parça elimde şuanda yardım rica ederim.

Merhaba bu parçayı nasıl montaj yaptırabiliriz bende aldım İzmirde siz bunu nerede yaptırdınız parça elimde şuanda yardım rica ederim.

Hayırlısı olsun Özgür bey , şirkette bir arkadaşımızla beraber monte etmiştik. Aslında basit sayılır , kutu içerisinden montaj kılavuzu da çıkıyordu. Öncelikle çift taraflı tutamaçların ve vitesin oradaki konsolunda sökülmesi gerekiyor. İzmir'de neredesiniz ?

Hayırlısı olsun Özgür bey , şirkette bir arkadaşımızla beraber monte etmiştik. Aslında basit sayılır , kutu içerisinden montaj kılavuzu da çıkıyordu. Öncelikle çift taraflı tutamaçların ve vitesin oradaki konsolunda sökülmesi gerekiyor. İzmir'de neredesiniz ?
Teşekkür ederim İzmir hatay noktaya yakınım ben ters birsey yapmak istemiyorum. Özellikle elektrik anlamında...

Son düzenleme:
Neyse azmetik tamamladık gayet güzeloldu. Artan parçalar bunlar olacak yapacak arkadaşlar için :-)
http://
b3ewj74.webp

Ekli dosyalar

• b3ewj74.webp
    b3ewj74.webp
    445.5 KB · Görüntüleme: 52
Elinize sağlık , güle güle kullanın.

Geri