Koleksiyon yapar mısınız? Ne koleksiyonu yaparsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayatımdaki ilklere dair herşeyi saklıyorum koleksiyon yapıyorum..İlk şehir dışına çıkışımda kullandığım otobüs biletim,ilk uçak biletim,ilk maaş bordrom..Ehliyet sınavının giriş kartı,6 sene önceki lisedeki kimlik kartım vs vs vs herşeyin saklıyorum bir kutuda hayatımda birdaha o anlara geri dönüp sahip olamıyacağım ve baktıkça o zamanları hatırlatacak herşeyi..Onun haricinde 20 taneye yakın model araç koleksiyonum vardı bir şahin parasına topladım nerdeyse hehe şuanda elimde 1 adet gitt,1 charger birde camaro kaldı clio v6 vardı nikko onunda yiğenim kanına girdi o da mefta :D Kalan 3 aracımı güvenliği için ofisimdeki masama koydum..Onun haricinde çizdiğim araçları saklarım dosyalarak,sonra anahtarlık toplama gibi bir fantezim var :)

Benim bi koleksiyonm daha var unutmuşum yazmayı... KPSS kitapları hehe

Bende de abimden kalma pul koleksiyonu var.. Özel PTT nin pul defteriyle birlikte... Artık pul işi kalmadığından en son pul 1998 in :D

Hayatımdaki ilklere dair herşeyi saklıyorum koleksiyon yapıyorum..İlk şehir dışına çıkışımda kullandığım otobüs biletim,ilk uçak biletim,ilk maaş bordrom..Ehliyet sınavının giriş kartı,6 sene önceki lisedeki kimlik kartım vs vs vs herşeyin saklıyorum bir kutuda hayatımda birdaha o anlara geri dönüp sahip olamıyacağım ve baktıkça o zamanları hatırlatacak herşeyi..

Bu Koleksiyon Bendede var

Bu Koleksiyon Bendede var

Olması gereken birşey zaten çnk gerçekten insan bazen eskilere dönmek istiyor..

bende öyle belirgin bir koleksiyon yok malesef :D

Geri