Kola Deyip Geçmeyin..

klasik firma kötüleme ise neden içinde ne var söylemiyorlar.
neden turklerin ürettiği kolada aynı tat olmuyor.
veya alt üstü soğuk şerbetli asit nasıl tüm dünyayı esir alabiliyor.
yani beyin yıkama, kafein vs.. herşeyi kullanıyorlar.

Ya gerçekten saçma söyledikleriniz. Adamlar formülleri kendilerine özgü bir tadı ne için dünya ile paylaşsın...

bir çin atasözü der ki:
değerinden fazla değeri var ise birşeyin iblis işidir o.

bugün ilaç bile içerken içeriğini yazmak zorundalar.
bunlar bu lüksü nereden buluyorlar.

bir çin atasözü der ki:
değerinden fazla değeri var ise birşeyin iblis işidir o.

bugün ilaç bile içerken içeriğini yazmak zorundalar.
bunlar bu lüksü nereden buluyorlar.
Çinlilerin ülkesinde değiliz maalesef,adamlarda okadar lojistik ve para gücü var.Formülü neden versinler?Şayet ben olsam bende vermem,okadar getirisi varken

Çinlilerin ülkesinde değiliz maalesef,adamlarda okadar lojistik ve para gücü var.Formülü neden versinler?Şayet ben olsam bende vermem,okadar getirisi varken

bunlar derin mevzuler.
işte zaten olay bir şerbetin o kadar gücünün olması zaten.
olay sadece serinlemek değil.
bence biraz daha bilinçli olsaydık 6 litre içinde direk kalp krizinden öldüren birşeyi serinlemek için içmezdik.

bunlar derin mevzuler.
işte zaten olay bir şerbetin o kadar gücünün olması zaten.
olay sadece serinlemek değil.
bence biraz daha bilinçli olsaydık 6 litre içinde direk kalp krizinden öldüren birşeyi serinlemek için içmezdik.
Kafa olarak aynıyız.Kola içmeyi bıraktım bende aşağı yukarı 2-3 sene olmuştur.Firmayı savunduğum falanda yok ama adamlar işini düzgün yapıyor :) Buda bir gerçek.Aşırıya kaçılmaması kaydıyla ve hastalık olmaması kaydıyla öldüreceğine inanmıyorum,sonuçta herşeyin bir alt ve üst sınırı var.Kim bilir kaç kişi biz gibi merak etti ama elde var sıfır :o Uzun lafı kısası adamlar güçlü,birşey yapamıyorlar.Bende mesela çorlu,velimeşe pepsi fabrikasında yaklaşık 1 ay pano düzenleme işi yaptım.Fabrikanın içi dışı düzeni temizliği,sağı solu vs,gerçekten üretimleri çok düzgün.Üretim alanına bone ve eldiven takıp giriyor çalışanlar.Bu firmalara bişey olmaz.Bizde en fazla içmeyiz o olur :o

Dünyada insan olan heryerde bilinen tek marka coca coladir. Bu da müthiş bir pazarlama ve reklam çalışmasının ürünüdür.

bu şirketin CEO su Muhtar Kent tir ve Türk tür.
Ayrıca tadı da çok güzeldir.

İçinde ne olduğunu bilmeden yiyip ictigimiz tek şey de cola değildir. Binlerce ürün vardır.

Herşeyin fazlası zarardir. Kararında olursa zarar gelmez.

HTC One X+ cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İzliyoruz Görüyoruz ama yinede vazgeçemiyoruz ya marketten alıyoruz yada denk geldimi yine içiyoruz mesela ben kaç defa içmiyeceğim dedim yine bir boşluğunu bulup içiyoruz iyi birşey kesinlikle değil ama insanoğluyuz bazı doğru gitmeyen durumlar olabiliyor.

Pepsi ve coca cola dünyanın en büyük 2 şirketi ve markasıdır. Türkiyede binlerce insana iş sağlıyorlar. Sağlık bakanlığı o zaman testini yapıcak incelemesini gerçekleştiricek. Mesela okullarda artık gazlı asitli ürünler satılmıyor, Olaylara bu açıdan bakmak lazım. Yoksa internette binlerce geyik video var hepsine inansaydık :) ne demişler azı karar fazlası zarar herşey için geçerli olan budur, suyu bile fazla içersen zarar görürsün

Geri