Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üründe genel olarak 3 4 parça farklı plastik kullanılmış en üstte ve görünen yerlerdeki plastikler kaliteli plastikler falat bağlantı aparatında ki plastik oldukça kalitesiz ve ince resimde hem ürün hem bağlantı aparatını çektim sağ taraftaki bağlantı apartının plastiği görüldünde bile kalitesiz olduğu belli ben 70 tl verip aldığıma pisman oldum sanki 2 haftada kırılacakmış gibi hissediyorum.. ayrıca ürünün üst kısmıyla aparatı birbirine monte ederken çok zorlandım vida deliklerinin hiç biri birbirini tutmadı.. henüz arabaya monte etmedim yarın 4 vida ile konsola monte edeceğim.. konsol delinmiş olacak fakat yapacak bişey yok...
bence bu üründen almak isteyenler biraz daha beklesin 150 tl verip bir bir orjinalini alsın saygılar..
kol dayama olayı güzelde, bir ara bende düşündüm gittim taktırmaya sanki çok kullanışlı değilmiş gibi geldi, ben kolumu dayadığımda vitesi değiştirmem lazım rahatıma düşkünüm benim baktığım modellerin hepsi hem vitese uzak duruyordu hem de el freninde sıkıntı yaratıyordu, bunlarıda değerlendirmek lazım.