Kol dayama önerisi.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuf121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusuf121

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bana sağlam bardak koyabileceğim bardaklığı olan clio 4 joy için kol dayama önerirmisiniz kullanan arkadaşlardan olursa sevinirim Ucuz bulabilrsek bide :)) Teşekkürler.

Arkadaşlar 2 hafta kadar önce bende 2015 model Clio 4 1.5DCi Joy paket aldı. Kol dayama konusunu bende araştırıyorum. Önerisi olan kullanan varsa yazabilir mi ? Teşekkürler

Ürün tavsiyesi değil de fikir tavsiyesi olsun size. Bende fluence için kol dayama aldım. Orijinal istediğimden komple orta konsol degisti. Bu tip urunler servisten değil disaridan alınmalı çünkü yan sanayileri yok. Disarida satılanlarda orijinal. Servis 1800 lira fiyat verdi ben 380 liraya aldım. 130,00 liraya da iç kalorifer tesisatını aldım. Bir de elfreni için koruk aldım ama Toplamda 510 liraya mal oldu. Diğer urunler İnan’ın çok kötü duruyor ve sonradan takıldığı her yerden belli oluyor. Tavsiyem orijinal alın ama disaridan alın.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumlarınız için teşekkürler . . .
İnternet üzerinde bir kaç model gördüm ama pek içime sinmedi. Yapılacak yorumları ve önerileri dikkate alarak bir ürüne karar vereceğim.

Ben internetten aldım monte ettim vida + silikon ile yapmama rağmen yine sallanıyor gıcırdıyor. Orjinali gibi olmuyor.

Fakat yine de iyi ki taktım büyük rahatlık.

Ya orjinal alacaksiniz taktiracaksiniz ya da bostanci sanayiinde hayati usta var size gözü olmayan ve ayni sekilde koltuga sabitlenen.. ustune otursaniz bile esnemeyecek bit kolcak takacak 2 defa yaptirdim onceki araclarima tik dememisti satana kadar.. ustunu de istediginiz kumas ya da deri vinil tarzi urunle de kaplatabilitsiniz... Bu arada araciniz joy imis.. direksiyonunuzu birebir iconlardaki gibi deri kapalayabilir tahmini masrafiniz kolcak icin 150 direksiyon gercek deri kaplama icin ise 180-200 tl civarinda olur

Arka bardaklıga oturanlardan aldım. Çift taraflı bantla da sabitledim. Delme slikon vs. Yok. Gram sallanmıyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumlarınız için teşekkürler. 3harfli bana kullandığın ürünün fotoğrafını ve siteyi gönderebilir misin ?

İlgilendiğin için teşekkürler . Kazasız sürüşler . . .

Geri