Merhaba,
Tabela okuma ve buna bağlı hız aşımı uyarısı özelliğinin açılması için ben dün Renault Grup Fransa merkeze mektup gönderdim, İngilizce. Bugün Türkiye müşteri ilişkilerinden dönüş yaptılar. Kısaca açıklamaları şu şekildeydi: ülkelere göre bazı özelliklerin devre dışı bırakıyorlarmış. Bende mektupta da belirtiğim gibi Türkiye web sitesinde bununla ilgili video açıklaması var dedim ve bu firmayı bağladığını ben aracımı bu özelliklere bakarak seçim yaptığımı ifade ettim ve bunu kabul etmediğimi söyledim. Web sitesi linkini de zaten mektuba koymuştum. Müşteri temsilcisi bunu araştırıp bana geri dönüş yapacaklarını ifade etti ve görüşmeyi sonlandırdık.
Sanırım web sitesinden o videoyu kaldırıp Türkiye paketinde bu özellik kapalı deyip geçecekler. Bence Fransa genel merkeze herkes bu İngilizce mektubu göndersin şikayet sayısı artsın bakalım ne yapacaklar. Mektup Grup Renault Global web sitesindeki formu doldurup gönderiliyor. İsim, soyadı, e-mail telefon gibi bilgiler girilecek. "Question" kısmına bu mektubu kopyalayıp yapıştırabilirsiniz.
Web sitesi linki:
https://group.renault.com/en/career...-renault/ask-your-question-to-groupe-renault/
Subject kısmına : "Report problem with car or dealer" seçimi yapılacak ve araç seri numarası girilecek (VF il başlayan numara)
Mektup aşağıdadır: