Km yardım

Arkadaşlar işin enteressan tarafı satın aldığım kişi abi araç 126 binde fakat bu modeller 100binden sonra sıfırlıyor dedi o yüzden baştaki biri göstermez dedi yani sonuç itibariyle adam bana 126 bin olarak sattı fakat göstergede yazan 26000

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

343850bd87e919b5c0795922ef6415a0.webp

100binden sonra sıfırlıyor Biraz Saçma Olmuş 100 Bini Gördükten Sonra 999 Bine Kadar Gösterir Eski Aracım 2006 Clio symboldü Aynı Göstergeden Taktırmıştım ve Kilometresi 200 Bin Küsürdeydi Günlük Kilometre Bin den Sonra Sıfırlıyordu Sadece...

Aracın muayenesi ile ilgili sorgulama bildiğim kadarı ile yapılabiliyor.2 senede bir muayeneye düzenli girdiyse km bilgisinin doğruluğuna ulaşabilirsiniz.

Km gösterge cihazı bozuk bastaki rakamı göstermiyor 2001 Clio kullandım 130 bindeydi ve bu 130000 olarak gösteriyordu

Km gösterge cihazı bozuk bastaki rakamı göstermiyor 2001 Clio kullandım 130 bindeydi ve bu 130000 olarak gösteriyordu
Gösterge bozuk olunca rakamların hepsi gitmiyor mu ? Bir tane rakamın gitme ihtimali varmı

Bildiğim kadarıyla tofaşın eski kuş serisinde de km sayacı 99999'dan sonra sıfırlıyordu yani 5 haneli rakamlara çıkabiliyordu ama 2001 model clioda da bu şekilde mi bilmiyorum, eğer böyleyse bu aracın kmyi kaç kere sıfırladığını anlamanın bir yolu olmalı yoksa km anlamsız hale geliyor.

model yılını fark edince yazdığım cevap da alıntı yapılan cevabın hemen altında, yani çok büyük ihtimalle km konusunda sıkıntı mevcut.
ben yazana kadar o arada sen 2. mesajı atmışsın öyle bir karışıklık olmuş yanin senin 2. mesajı görmeden yazdım ben. nihayette hemfikiriz muhtemelen aracın km si ile oynanmış küçük ihtimaller dışında başka olanak yok

Arkadaşlar işin enteressan tarafı satın aldığım kişi abi araç 126 binde fakat bu modeller 100binden sonra sıfırlıyor dedi o yüzden baştaki biri göstermez dedi yani sonuç itibariyle adam bana 126 bin olarak sattı fakat göstergede yazan 26000

benimde bundan yaklaşık 2 yıl önce 2001 clio 2 rta vardı 126000 de aldım ve gayet düzgün yazıyordu eksik gösteriyorsa sondan eksik göstersin neden baştan gösteriyor o göstergenin 100000 i kaçkere devirdiğini nereden bileceğiz öyle saçmaşeymi olur

Muayene de Km bilgisini yanlış girebiliyorlar

Geri