Km si yüksek aracı satma stratejisi

aslında km az çok anlaşılır.nasılmı;kapı kollarındaki,d.simidindeki,vites topuzunda ki el frenindeki aşınmalar ip ucu verebilir.koltuk kumaşları da kapı döşemeleri de bakılması gereken yerler.buralarda ki aşınma aracım km sini az çok belli eder diye düşünüyorum

5 sene oldu araba 46binde onu napcaz :D

aslında km az çok anlaşılır.nasılmı;kapı kollarındaki,d.simidindeki,vites topuzunda ki el frenindeki aşınmalar ip ucu verebilir.koltuk kumaşları da kapı döşemeleri de bakılması gereken yerler.buralarda ki aşınma aracım km sini az çok belli eder diye düşünüyorum
Valla nette bakıyorum .

Dinamik megane ların koltukları düm düz olmuş :D Bizim o yuvarlak yuvarlak kabartmalar süper duruyor halen .

İkinci el araba almak bu ülkede,intihar etmek demek. O yüzden ne yapıp ne edip aslında sıfır arabaya yönelmek lazım. Fakat birde işin acayip bir tarafı var,geçenlerde haberlerde gördünüzmü bilmem gencin biri çok büyük bir alman otomobil firmasından sıfır araç almış ön tampon hasarlı çıkmış. Yani artık kime neye güvenilecek hiç kimse bilemiyor. En iyi ihtimal işte ,arkadaşında dediği gibi, pedallar,döşemeler,direksiyonlara falan bakmak.Biryerden ele verir bi şekilde çok yol yapmış araç bencede.

bu adamın kafasına göre bakarsak bizim arabayı satmaya kalksak elimizde patlar :D 2005 ağustos çıkışlı 32500 de :D (bi maaşallahı esirgemeyin :D)

Son düzenleme:
8 ayda 1500-1600 km (kaç km de olduğunu hatırlayamadığıma şaşırdım şimdi, hep aklımda olurdu) yapmış pasaklım da kendini yiyor bitiriyor demek, ne edeyim kusuruma bakmasın:D

bu memlekette dci motor 100binde biter diyen adamlar olduğunu düşünürsek çok da şaşırmamak lazım.