Km düşüttürülme sahtekârlığı

Herkese selamün aleyküm arkadaslar. Basima üzücü bir olay geldi. Aracı baktırıp guvenip aldıydım km sorgulatmadıydım. Sonra aracı satmaya kalktık birine şase verdim bir daha geri arayan yok sonra kendim baktım dusme olayi var. Arac 2011de 220 binde 2014de vizede 140binde ben ise 2015 eylulde 145 binde aldım. Ben bilmiyordum sizce napmalıyım ? Teşekkurler
Şase numarasından nasıl sorguladınız? Bende bizim 13 yıldan beri kullandığımız arabamızı sorgulamak istiyorum. Plakayı yazıp 5664 e mesaj atmıştım daha önce. Bu sefer şase numarasından sorgulayayım. Sorgulama ücreti için ne kadar ödediniz?

Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim

Şase numarasından nasıl sorguladınız? Bende bizim 13 yıldan beri kullandığımız arabamızı sorgulamak istiyorum. Plakayı yazıp 5664 e mesaj atmıştım daha önce. Bu sefer şase numarasından sorgulayayım. Sorgulama ücreti için ne kadar ödediniz?

Samsung A3 Cihazımdan Tapatalk Kullanarak Gönderdim
fc739da513666cf19082f7199aef8e0d.jpg

Resimdeki gibi göndermeniz yeterli.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracı size satan kişiyle uzlaşma yoluna gidin, yanaşmıyorsa dava açın, emsal kararlar var bu konuda biraz uzun sürer ama kesin kazanırsınız.

Bu gibi durumlara düşmemek için, Tramer'den plaka-şase no sorgulama ve expertiz bizleri aydınlatıyor.
Geçmiş olsun.. Bu tür şeyler mide bulandıran detaylar, insanı aracından soğutur. KM' ile oynamayı tam detayıyla bilmediğim için cehaletimi mazur görün onun için soruyorum , Orjinal KM'sine geri döndürme şansınız varmı ? Varsa bence orjinal KM'sine döndürün.. Satarken expertizde ve tramerde aslıyla-araçtaki KM'de uyuşmazlık olursa satacağınız kişi kıllanır hile hurda olduğunu düşünür her ne kadar sizin suçunuz olmasada.. Tekrar geçmiş olsun

Bu gibi durumlara düşmemek için, Tramer'den plaka-şase no sorgulama ve expertiz bizleri aydınlatıyor.
Geçmiş olsun.. Bu tür şeyler mide bulandıran detaylar, insanı aracından soğutur. KM' ile oynamayı tam detayıyla bilmediğim için cehaletimi mazur görün onun için soruyorum , Orjinal KM'sine geri döndürme şansınız varmı ? Varsa bence orjinal KM'sine döndürün.. Satarken expertizde ve tramerde aslıyla-araçtaki KM'de uyuşmazlık olursa satacağınız kişi kıllanır hile hurda olduğunu düşünür her ne kadar sizin suçunuz olmasada.. Tekrar geçmiş olsun

Tabiki aracın km yükseltilebilinir. Lakin bu araç 2011 den itibaren km olayı karanlık orjinal km si tahmin edilemez ayrıca bu şekilde TÜVTÜRK kayıtlarına da geçtiği için bu arkadaş km yi yükseltse dahi aracını satmak istediğin de bu km değişimlerini herkes görecek bu yüzden yükseltse dahi alıcının bakış açısı değişmiyecek.

Başına gelmiş biri olarak konuşuyorum lütfen sözümü ciddiye alın. Evet hakkınızı alırsınız ama ödediğiniz avukat parası ve yargılama giderleri sizi üzer. Tavsiyem içinize sinmediyse aracınızı satılığa çıkarıp ve bunu alıcı kişiye dürüstçe söyleyip biraz da fiyatta indirim yapıp olayı çözmenizdir. Her malın bir alıcısı vardır ve birinin eskisi diğerinin yenisidir. Hicbir şey sağlığınızdan huzurunuzdan önemli değildir. Para geri gelir ama sağlık gelmez. Naçizane fikrim budur.

Notbeş ile gönderildi.

Geri