Klima reno 19

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tamam abi sağolasın teşekkürler

Soğuk havalarda ön cam buğusunu hızlı çözmek için klima çalıştırılabilir .

Düğme konumlarıda ÖN CAM - SICAK - Klima açık ( Hava dolaşımı açık ) ( R19 larda norm konumda olması gerekir max değil . )
Ayrıca MAX konumunda genelde dışarda ki kötü havayı içeri almamak için kullanılır .

ya abilerim bu aracın derdi bitmiyor şimdide araç ilk çalışmada marşı ikiliyor tamam olabilir dedim daha vitese takmadan stop etmeye yada gaza geçerken stop etmeye başladı gene en son opeti deneyeyim diye depoyu ordan fullemiştim hep shellden alıyordum yakıtı bayram tatilinde avcılardan kurtköye gelirken araç temde son viteste basıyorum 100 ü geçmiyor gaz temiyor bastıkça gaza ses geliyor ne oldu buna ben yakıta ağladım işi neden olur delirmeden bana yardımcı olun çıldıracam ya nerden bulaştım ben bu arabaya tipini sevsinler gittim aldım tipinin yüzünden bela almışım hangi bir sorununu yazayım yaptırdığım halde sorunu bitmiyor yaptırmasam ne olacak anlamadım ne bela bir arabaymış eski arabamı tövbe daha kimseye tavsiye etmem almasın kimse canımı sıktı akşaam akşam tövbe yarabbi ya o kadar da bakım yaptırıyorum birde forumda benim mesajlarım kadar tönetici mesajı yok başımın belası oldu araba ne bu ya nerden bulaştım satarım da yeni aldım o kadarda bakım yaptım diye satmıyordum yap yap bitmiyor :(

lpg ayarına baktır bence sorun ordan kaynaklanıyor olabilir birde bu sıkıntı benzinde çalışırkende oluyormu? hayırlısı olsun benim arabanında dertleri bitmiyor germeyin çok kendinizi...

lpg ayarına baktır bence sorun ordan kaynaklanıyor olabilir birde bu sıkıntı benzinde çalışırkende oluyormu? hayırlısı olsun benim arabanında dertleri bitmiyor germeyin çok kendinizi...
eyvallah sağolun :)

abi araç çalışıp lpg ye geçerken stop etmeye başladı birde gaz yemiyor temde o kadar basmama rağmen 100 ü geçmedi lpg ciye gideyim ne diyeyim neresine balıp iyi yapsınlar ne diyeyim bi daha yapmaması için

Geri