Klima problemi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Alibayar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Alibayar

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

aracım 2006 model dnmyq dijital klima var. Sorun şu ne soğutuyor ne ısıtıyor cam busunu bile açmıyor panelde açık sonuna kadar ama tık demiyor aniden olan bir şey neden kaynaklı olabilir ?

klima gazına baktırdınızmı ?

Klima gazından olduğunu düşünmüyorum

Elektriksel sigorta vs gibi sorunlar oluşmuş olabilir.

Kalorifer motoru bozulmuş arkadaşlar ön konsol komple çıkarılması gerekiyormuş yokmu başka çözümü ?

Genelde motoru sağlamdır. Ustalar direkt motor bozuk der. 300 e yakında para isterler. Kalorifer motoru elektrik soketine hiç baktılar mı?

Fan hiç çalışmıyor veya gürültülü çalışıyorsa ,motoru arızalıdır. onun için yenisi lazım tamir olmuyorlar,işçilik de 50 ile 100 tl istiyorlar, göğüslük sökmeye gerek yok fren ve gaz pedalı sökülünçe, ustaya kalmış bir saat ile 1/2saat sürüyor kolay gelsin.

Kalorifer fanı çalışmıyorsa sigortasına,rölesine,kömürlerine baktırın.Kolay gelsin.

reno grubunun en sevdiğm yani bir şey kolay kolay bozulmuyor ya soket girişleri korozyona uğramış zımpara ile temizleniyor düzeliyor ya soket çıkmış yerine takılınca düzeliyor ya sigorta falan liste uzar gider iyi bir elektrik ustası düşük bir maliyetle işinizi halleder

Dostum umarim yaptirmamişsin. Yeni gördüm konunu benim başima geldi aynisi. şimdi bak gaz pedalinin yaninda bir kapak var onu cikar temizle orayi soket oksitlenmişse temizle. Haa diğer taraftandan sağ önden de yolcu ayağinin yani yani gövdenin en alti tam anlatamadim ama oraya vur çalişacaktir.

Geri