2014 110 luk manuel var, aracı ilk aldığımda kış sonuydu klimaya ihtiyaç duymuyordum neyse sıcaklar başladığında klima gazı bitmiş denildi gaz doldurdum 20-25 gün sonra tekrar soğutmamaya ve klima çalılırken cızz diye ses gelmeye başladı, ustaya gösterdim yağsız kalmış vs vs bişey dedi tekrar gaz doldurdu. Bi 25 gün sonra yine aynı sorun oldu bu kez gaz kaçağı var dedi, hava bastı kaçağı bulamadı, klimayı çalıştırdı bu kez klima rekorunda kaçak var dedi söküp kaynak yaptım dedi gaz doldurup gönderdi. Tam bir ay oldu klima şuan çok az soğutuyor bir kaç gündür böyle ve klimayı açınca kompresörden mi bilmem cııız diye bir ses geliyor devamlı. Ne yapmam lazım benim canım çok sıkıldı artık bu işe, zaten radyatörde kaçak var mı diye tamponu söküktklerinde tırnaklarını kırmışlar sonradan gördüm ama kabul etmediler. Bi dünya para verdim.
Bu sıcaklarda klimasız da olmuyor bıktım valla. Sırf bu yüzden araçtan acayip sıkıldım. Çok seviyordum halbuki.
Bu sıcaklarda klimasız da olmuyor bıktım valla. Sırf bu yüzden araçtan acayip sıkıldım. Çok seviyordum halbuki.
Son düzenleme: