Degerli arkadaşlar,aracı alalı bir buçuk ay oldu.aracı alırken satan şahis klimanın gazının eksik oldugunu onun için sogutmadıgını söyledi bende gövenerek aldık.memlekete gelince gaz bastırdım fakat fanın çalışmasına ragmen klima bir türlü sagutmadı. bir kaç elektrikciye gittim hepsi bilgisayar bagladı bilinmiyen kod diye yazıyor.en sonunda renulttun orjinal bilgisayarına baglattım orada da hiç bir sorun yok gösteriyor.aracın tüm fonksiyonları çalışır durumda gösteriyor.elektirkçi anahtardan motora kadar her yeri kontrol etti hiç bir sorun yok .motorda da bir sorun yok manuel bağlayınca hemen çalışıyor ve sogutuyor.elektrikçi yapacak bir şeyinin olmadıgını ve ANKARA da adını verdiği tamirciyle görüşmemi istedi.
şimdi bu tür sorunla karşılaşan arkadaş var mı? malum yaz ayındayız klima çok gerekli oluyor.
not:manuel baglamalarını istedigimde böyle bir bağlantının çok sorun oluşturacagını söyledi elktrikçi. ve baglamadı.
şimdi bu tür sorunla karşılaşan arkadaş var mı? malum yaz ayındayız klima çok gerekli oluyor.
not:manuel baglamalarını istedigimde böyle bir bağlantının çok sorun oluşturacagını söyledi elktrikçi. ve baglamadı.