Sanal klavyecilerin forumu bile var duymadınız mı ?
www.sanalklavyeciler.org
www.sanalklavyeciler.org
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İstanbul büyük ve kalabalık şehir lakin Dünya küçük bunu unutuyor sanalcılar...Bir ara internet üzerinden oyun oynarken çok karşılaştım bunlarla. Bir tanesi Ordulu çıktı. Sonrası işte malum, ordu ufacık yer. Aramadığın insanı bile her gün görme şansın var. ıslık
Burası gibi ortamlarda yine belki karşında ciddiye alınacak kişiler çıkabiliyor Mustafa Abi. Ben oyun oynuyordum. Geneli çocuktu zaten. Zaten bulamazlar bizi mantığıyla sayıp sövüp yok döverim yok şöyle böyle diyorlardı. Onlar saolsunlar alıştırdılar beni artık takmıyorum kafama. Zaten şöyle bir şey var. Erkek adam, dövcem dalcam kescem dediği zaman, bunu diyen, dediği kişinin yanına gelir. Direk diyorum ki gel Ordu'ya, otogarda karşılim seni. Birer çay içelim sonra geçeriz sakin bir yere, ne yapabilirsen yaparsın. Böyle deyince de, sen gel diyo bana ee ne anladım ben, senin yaptığın artistlikten. Madem kescem diyen sendin ben niye geliyorum? demezler mi adama?İstanbul büyük ve kalabalık şehir lakin Dünya küçük bunu unutuyor sanalcılar...
Derler derlerde bunlar ondan da bir şey anlamaz,anlayamaz çünkü kafalarının içinde beyin yerine ceviz taşırlar...ee ne anladım ben, senin yaptığın artistlikten. Madem kescem diyen sendin ben niye geliyorum? demezler mi adama?
Ceviz olsa yine iyi. Bizim burda içi çürümüş fındığa koruk derler, hatta konuşurken goruk deriz. Goruk fındık var abi beyin yerine.Derler derlerde bunlar ondan da bir şey anlamaz,anlayamaz çünkü kafalarının içinde beyin yerine ceviz taşırlar...
Derler derlerde bunlar ondan da bir şey anlamaz,anlayamaz çünkü kafalarının içinde beyin yerine ceviz taşırlar...
Kesinlikle kardeşim...O cevizide bir yerde kırdıkları zaman ADAM yerine konuyorlar abi
O cevizide bir yerde kırdıkları zaman ADAM yerine konuyorlar abi