4 mevsim lastik olsa arabada yine kış lastiği takmak zorunlu mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lastiğin üzerindeki yazıları çektim,pek anlamam harflerden.yağmurlu hava için ve yakıt için harfleri nelerdir? (lastiğin üzerindeki etikette yazması lazım)
Evet zorunlu, çünkü 4 mevsim lastikler karlı havalar için bulunan dişlere sahip değil. Direk kış lastiği olmak zorunda.4 mevsim lastik olsa arabada yine kış lastiği takmak zorunlu mu?
Eyvallah hocam, Starmaxx tan çok memnundum bakalım petlas da aynı marka sonuçta memnun kalacağımı düşünüyorum. Fiyatı da 10 numara bulunca aldık bakalımHayırlı olsun hocam güle güle kullanın.
Petlastan ben de acayip memnunum capturumla aralık ayında aydere hiç sıkıntı yaşamadan çıktım indim
Teşekkürlerhayırlı olsun kazsız belasız kullanmanızı dilerim.güzel seçim çok pahalı değil dandik bir lastik de değil.
Teşekkürler, geçen ay alacaktım aslında daha ucuzdu, tatil falan derken ancal alabildim. Alacaklar da erken davransın derimhayırlı olsun. erken davranmakla iyi etmişsin
Lastiğin üzerindeki yazıları çektim,pek anlamam harflerden.
Evet zorunlu, çünkü 4 mevsim lastikler karlı havalar için bulunan dişlere sahip değil. Direk kış lastiği olmak zorunda.
Eyvallah hocam, Starmaxx tan çok memnundum bakalım petlas da aynı marka sonuçta memnun kalacağımı düşünüyorum. Fiyatı da 10 numara bulunca aldık bakalım
Teşekkürler