Kışlık Papuçlarımızı şimdiden aldık :)

4 mevsim lastik olsa arabada yine kış lastiği takmak zorunlu mu?

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Petlastan ben de acayip memnunum capturumla aralık ayında aydere hiç sıkıntı yaşamadan çıktım indim :-)

hayırlı olsun kazsız belasız kullanmanızı dilerim.güzel seçim çok pahalı değil dandik bir lastik de değil.

Hayırlı olsun Yusufum Allah güzel günlerde kazasız, belasız ve arızasız sürüşler dilerim..:eyv

yağmurlu hava için ve yakıt için harfleri nelerdir? (lastiğin üzerindeki etikette yazması lazım)
Lastiğin üzerindeki yazıları çektim,pek anlamam harflerden.

8f48a329e3ec0d7fcce1b107d78bc6ed.jpg

6cc08ec09fdf546a4a1069fba09aa83b.jpg

d8058c6febebc48001f99ab48a88e748.jpg

4 mevsim lastik olsa arabada yine kış lastiği takmak zorunlu mu?
Evet zorunlu, çünkü 4 mevsim lastikler karlı havalar için bulunan dişlere sahip değil. Direk kış lastiği olmak zorunda.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın.

Petlastan ben de acayip memnunum capturumla aralık ayında aydere hiç sıkıntı yaşamadan çıktım indim :-)
Eyvallah hocam, Starmaxx tan çok memnundum bakalım petlas da aynı marka sonuçta memnun kalacağımı düşünüyorum. Fiyatı da 10 numara bulunca aldık bakalım :)
hayırlı olsun kazsız belasız kullanmanızı dilerim.güzel seçim çok pahalı değil dandik bir lastik de değil.
Teşekkürler :eyv

hayırlı olsun. erken davranmakla iyi etmişsin
Teşekkürler, geçen ay alacaktım aslında daha ucuzdu, tatil falan derken ancal alabildim. Alacaklar da erken davransın derim :eyv

Lastiğin üzerindeki yazıları çektim,pek anlamam harflerden.

8f48a329e3ec0d7fcce1b107d78bc6ed.jpg

6cc08ec09fdf546a4a1069fba09aa83b.jpg

d8058c6febebc48001f99ab48a88e748.jpg

Evet zorunlu, çünkü 4 mevsim lastikler karlı havalar için bulunan dişlere sahip değil. Direk kış lastiği olmak zorunda.

Eyvallah hocam, Starmaxx tan çok memnundum bakalım petlas da aynı marka sonuçta memnun kalacağımı düşünüyorum. Fiyatı da 10 numara bulunca aldık bakalım :)

Teşekkürler :eyv

Ekli dosyayı görüntüle 14722
bu resimdeki gibi etiket olmalı üzerinde. yakıt ve yağışlı hava harfleri nedir lastiklerin?

Geri