Kışlık Papuçlarımızı şimdiden aldık :)

UĞUR BAŞAR

Uğur Başar
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yaz bitmeden kışlık lastiklerimi alayım dedim, düz mantıkla yaz lastiğini kışın, kış lastiğini de yazın almak her zaman avantajlı olur.
Malum 2 ay sonra Kanun gereği kış lastiği takmak zorunlu olacak, kış geldiğinde de lastik fiyatlar 2 kat artacak.

Daha önceki aracımda kullandığım Starmaxx kış lastiklerinden acayip memnun kalmıştım, bu aracıma da yine starmaxx lastik bakınırken starmaxx'ı üreten Petlas'ın SnowMaster serisinin bazı yerlerde kampanyaya girdiğini gördüm. Şu anda Çoğu yerde 115-140 TL arasında satılıyor adedi. ve 2013 üretimi. Hepsiburada.com'da 2014 yeni üretim ve 102 TL adedi. :) 4 adet lastiği 410 TL / 4 taksitle aldım.
Almak isteyenler varsa acele etsin derim.

http://www.hepsiburada.com/liste/pe....aspx?productId=otozsu21400&categoryId=259720

Sezon açıldığında taktıracağım :eyv

5p5jpR.jpg

d4y944.jpg

Hayırlısı olsun kardeşim, güzel günlerde kullan...

Hayırlı olsun:eyv

hayırlı olsun güle güle kullan:eyvben maalesef bu kışada yazlık lastiklerimle gireceğim her sene olduğu gibi:)):)):))

güzel taktik :) hayırlı olsun yeni lastikleriniz..

Bah şimdi adama zolan gış lastiği aldıracan.:))

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kazasız ve belasız kullan inşallah.

Güle gÜle kullan Yusuf abi taş değmesin inşallah

Teşekkürler arkadaşlar, tedbirli olmak her zaman iyidir :eyv

hayırlı olsun güle güle kullan:eyvben maalesef bu kışada yazlık lastiklerimle gireceğim her sene olduğu gibi:)):)):))

Hahaha, Antalya'da kış lastiğini napacan zaten başganım :))

Bah şimdi adama zolan gış lastiği aldıracan.:))

Hayırlı olsun kardeşim, güle güle kazasız ve belasız kullan inşallah.

Valla yoksa almanın tam zamanı abi, 1 ay sonra acayip zamlanır :eyv

hayırlı olsun. erken davranmakla iyi etmişsin

yağmurlu hava için ve yakıt için harfleri nelerdir? (lastiğin üzerindeki etikette yazması lazım)

Geri