CLio 4 ve Diğer Model Araçlar İçin Kışlık Bakım Olarak Neler Yaptırdınız? Bilgi Verir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler Cevaplarınız İçin.
Şimdiden Teşekkürler Cevaplarınız İçin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Motor Suyu Antfirizli Olması Lazım Cam Suyunun Da Aynı Şekilde Lastiklerde Kış Lastiği Silecek Süpürgeleri Kontrol Edilebilir Ve Kalorifere Bakabilirsin Karlı Bölgelerde İsen Zincir Cekme Halatı Takoz Da Sart
Kütahya gibi soğuk ve ayaz memleketlerde iseniz buz kazıyıcı ve buz çözücü sprey de ekleyelim![]()
Allah muhtaç etmesin ama kış lastiği ve buz kazıyıcı dışında hiçbirine ihtiyacın olmayacak büyük ihtimalle. Araba kullanmaya başlayalı 6 kış geçirdim, bagajda yaz kış mangal setinden başka birşey yoktu.Yine de ne olur ne olmaz dersen yukardakilere ek olarak sıcak tutacak bi polar battaniye koy bi kenara. Her an ihtiyaç olabilir, araban çamura saplanırsa da lastiğin önüne serer çıkartırsın.
Motor suyu tamam. Cam suyunu anlayamadım neden onada koyuyoruzki buzlanma için on cam ıstıcısı var o yetmezmi ki. Bide kış lastiği kaldı şu kış boyunca kullansam kullanaam 6-7 kere kuçuk işler için kullanırım . :/ zincir koyacam 2 hafta içinde takoz var ama plastikten. Bide çekme halatı tmdır. Ama baya da iş oluyormuş busene arabamla ilk kışım tecrubesizim bilgilerinize ihtiyacım var. Tşkler.
Motor suyu tamam. Cam suyunu anlayamadım neden onada koyuyoruzki buzlanma için on cam ıstıcısı var o yetmezmi ki. Bide kış lastiği kaldı şu kış boyunca kullansam kullanaam 6-7 kere kuçuk işler için kullanırım . :/ zincir koyacam 2 hafta içinde takoz var ama plastikten. Bide çekme halatı tmdır. Ama baya da iş oluyormuş busene arabamla ilk kışım tecrubesizim bilgilerinize ihtiyacım var. Tşkler.