Kisa Tatilden Geriye Kalanlar :)

başla abim başla biz yokuz ya başlaa... :D : D

Senden Onay Aldiysak Maske Konusunda Tammadir Bu İşlem Bayçokbilmiş hehe hehe

Kardeşim dahada alta cekebilirdim ama yollar çikişliydi biraz bastim oo yollarda ondan yükseldi birazda , bu haftadan ititbren basliyorum yarin spoiler , difizör takilacak sonra yavas yavas yaylar ve tampon vs 1 aya biticek hersey :eyv :eyv
aldin onayi aldin hehe hehe de ben olsam yine de takmam orasi ayri :D gerci uzun yolda is gorur de suan su haliyle hicte kötü durmamış :eyv bi an once bekliyoruz uygulamaları başkanım :)

Bu mesaj Tapatalk ile yuvarlanmıştır..!

başla abim başla biz yokuz ya başlaa... :D : D

Hep Sizin Gitmenizi Bekledim , Gittiniz Kollari Sivadim hehe hehe hehe

aldin onayi aldin hehe hehe de ben olsam yine de takmam orasi ayri :D gerci uzun yolda is gorur de suan su haliyle hicte kötü durmamış :eyv bi an once bekliyoruz uygulamaları başkanım :)

Bu mesaj Tapatalk ile yuvarlanmıştır..!

Sen Ne Anlarsin Görselden hehe hehe

Hep Sizin Gitmenizi Bekledim , Gittiniz Kollari Sivadim hehe hehe hehe

Sen Ne Anlarsin Görselden hehe hehe

hadi ordann eşek sıpası seni hehe hehe bak herkes senden dert yanıyor çocukların gitmesini niye bekledin :loll

Güzel kareler kardeşim eline emeğine sağlık,yakıt tüketiminde hiç fena değil, benim 1.2 TCe EDC Captur ile yakaladığım 5.3 ortalamaya yaklaşmışsın... :D

Paylaşımlar için teşekkürler kardeşim ellerine sağlık. Harika kareler yakalamışsın. Yarından sonra bizde yollara düşeceğiz bakalım. Bende bir ortalama tutacağım ne yakacak ve ne kadar gidecek diye. Allah izin verirse bir başlıkta biz açar paylaşırız resimleri. Stresini attın mı? İnşallah moralini iyice yükseltmişsindir.:eyv

- Tayfun abi çok zevkli bir yolculuğa benziyor megane'mızada maşallah tüketimde on numara :)

Tesekkürler Mustafa Abim , Hakki Abim Gercekten Çok İyi Geldi 2 Seneden Sonra Gece Uykusu Gördüm Diyebilirim :eyv :eyv

Batuhan Kardeşim Çok Tsk Ederim :eyv

Geri