Kısa Scenic 1,6dci 0-100...10,3 mü ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan excoupe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

excoupe

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bi chip... bitti gitti işte :loll gelsin 9 sn.ler

Ne 9 sn.si 7 sn.lere iner bu makine...:halay:halay

1.6 dci ler yeri göğü inletecek
Du bakalım

heryerde konşulmaya başlandı bile herkesin korkulu rüyası :D,önümüzdeki yılların arabası renault diyorum ve burayada yazmış olayım demiştim dediğimde kanıtım olsun :aytuğ...

Scenicte 10.3 ise Clio 1.6 dci kaç yapar düşünemiyorum...:)

Scenicte 10.3 ise Clio 1.6 dci kaç yapar düşünemiyorum...:)

1,6 120hp bravo chipli + 1,4 120hp punto (ayberkin arabadan) yalan dolan olduysa tsi ları düşünemiyorum bu motorları :eyv

1,6 120hp bravo chipli + 1,4 120hp punto (ayberkin arabadan) yalan dolan olduysa tsi ları düşünemiyorum bu motorları :eyv

Egemen yorumladım ama yine bir sonuca çıkamadım. kurduğun cümlede neyi ifade etmek istedin?
kim yalan dolan oldu tsi lar taklayamı gelmiş,bu motorlara ne olmuş hehe

Egemen yorumladım ama yine bir sonuca çıkamadım. kurduğun cümlede neyi ifade etmek istedin?
kim yalan dolan oldu tsi lar taklayamı gelmiş,bu motorlara ne olmuş hehe
hehe hehe evet biraz karışık olmuş.. :D diyorum ki 1,6 120 hp lik dizel bravo chipli haliyle punto tjeti geçiyorsa.... bu 1,6 dci ları chiplediğinde 1,4 tsi ları geçebilirsin diye düşünüyorum

hehe hehe evet biraz karışık olmuş.. :D diyorum ki 1,6 120 hp lik dizel bravo chipli haliyle punto tjeti geçiyorsa.... bu 1,6 dci ları chiplediğinde 1,4 tsi ları geçebilirsin diye düşünüyorum

1.5 ler yeter 1.4 tsı ler için :))

1.4 tsı 122'lik golf le :) 150 lara kadar ben önde oluyorum yarım boy kadar, 150 dan sonra yanımdan geçiyor ve 2 3 boy kadar önde oluyor 190 200 e kadar ve benden 150-200 kg hafif bir araç.

Yolda giderken bir passatlada gazlamıştım geçmiştim ama tam emin olamamıştım adam gaz bastımı basmadımı diye golf le roll yaptıktan sonra anladım :))).

Geri