Kisalar için 55w değer vermişti bir arkadaşımız bunda 36w yazıyor herhalde merceğe zarar vermem daha düşük sanırım.
Parklarda kullandığım photonların tanesi 55 lira fakat aydınlatma gücü muazzam. Gündüz ledleri ile beraber neredeyse kısalara gerek kalmıyor. Üzerinde 5 adet led var. Ben bunlari iç aydınlatmada da kullanıyordum fakat gece karanlığında açınca çok yüksek ışık vermesi sebebi ile göz alıyordu o yüzden iç aydınlatmaya yine sarı ampullerini taktım.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Instagram flu_e_nce
Photon marka gündüz ledi bulamadım sizinki gibi benim bulduklarım 20 tl diyorlar 2 adetine. Siz nerden aldınız acaba.
Ledler daha düşük watt çekiyor akü ömrünü uzatmak ve de dediginiz gibi sararmayı daha az yapar normal olarak led garage çok pahalı satıyor baktım ama uçuk geldi. Ama ufaklığı güzelmiş cidden. Bende aldığım hlxg yi yarın taktiracahim bi gündüz ledi aldım iyidir abi dedi bakalım. Ama sizin photondan bulmak isterim[/QUOTE]
İnternetteki fiyatlarina bakmayin orda 250 gibi bir rakamdan basliyor. Ben beylikduzu ofislerine gittim elden aldım 150,00 tl cifti. Ayrica urunu satan arkadasta bu konularda oldukca bilgili. Kendi ledlerinde photon ciplerini kullanmislar. Birde bizim sinyaller içinde tak calistir ledler getirmisler ama onlar pahaliydi tanesi 50 lira. Yine onlarda cipli. Ozellikle yagmulu havada çok iyi oldugunu uzerine basa basa soyledi. Deneme firsatim olmadi henuz.
Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın
iMessage : tanseler@me.com
Instagram flu_e_nce