Kiş lastiği tavsiyesi

Ben az önce Goodyear için aradım.Ancak benim araca uygun Kış lastiği yok. Goodyear bayiside abi senin lastiği biliyorum ama yok dedi.Continantial oda yoksa Pirelli al dedi.

Maliyeti Ucuz Lastik Arıyorsanız Continental Ve Pirelli Tuzlu Olabilir. Aldıgınız Fiyatları Paylaşırsanız Eger Forumda Bizleride Bilgilendirmiş Olursunuz.

Buradaki fiyatlar biraz da olsa yardimci olur inşallah
42efd95a338a810e50006a68629bce95.webp

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

WR D4 için HB de stoğa girmesini beklemeyin. Benim 185/60 R15 wrd4 için HB de sipariş verebileceğim kısım yoktu, mesaj attım şu anda mümkün değil dediler ama mesaj attıktan sonra ön siparişi aktif ettiler. Ön sipariş verdikten 1 gün sonra Nokian Türkiye den aradılar. Elinize yaklaşık 2 hafta sonra geçer lastiklerinizi biz size göndereceğiz dediler. Ben WRD4 ü 28.09.2015 de ön sipariş verdim 08.10.2015 de teslim aldım. Kışın gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum.:)

Yok mu forumun bir lastikçisi :)

Var, ama hobi olarak:o
Ekonomi veya trafik mevzuatından kurtulmaksa amaç her marka kış lastiği kullanabilirsin.
Ama ben gerçekten amacına uygun güvenliğimi sağlayacak kış lastiği istiyorum diyorsan goodyear....
kolay gelsin..

Maliyeti Ucuz Lastik Arıyorsanız Continental Ve Pirelli Tuzlu Olabilir. Aldıgınız Fiyatları Paylaşırsanız Eger Forumda Bizleride Bilgilendirmiş Olursunuz.

Continantial 205/55/R17 91H için
Nakit 525 TL
K.Kartı Tek çekim :535 TL
Taksitli : 550 TL fiyat verdi.

Goodyearda uygun lastik yok maalesef.Goodyeardaki arkadaşta Continantial oda olmazsa Pirelli tavsiye etti.

Kış lastiğini hangi ayda takmak gerekir. Şuanda taksak artısı veya eksisi olurmu.

Son düzenleme:
Geri