Kış lastiği alan,düşünen vs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dthaluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Normalde birebir ölçü olması öneriliyor.

215/50/17 olabilir deniyor .Petlasta 205/55/17 olarak var ve fiyatı 260 TL daha uygun kış lastiği var mı bilmiyorum :)

Starmaxx lastikleri hakkında bir bilginiz var mı ?

Starmaxx lastikleri hakkında bir bilginiz var mı ?

Yok maalesef. Sanırım bazı markaların alt ürünleri olabilir.

Uygun alternatif ürün arayışı olduğunda satabimek adına yapıyorlar sanırım.

Az çok daha önce araştırmıştım. Petlasın yurt dışına ihraç ettiği markası ve yılından beri askeri uçak lastiği üretiyor.
Kullanıcı yorumları genelde iyi bu yaz bacanağın arabasına yazlık olanlarından aldık gayet güzeldi. Kış lastikleri nasıldır merak ettiğimden.
Kullananlar petlastan daha iyi ve daha ucuz hatta yol tutuş ve ses konusunda birçok bilindik markayla değerleri neredeyse aynı gibiymiş.

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-serbest-alan/69208-starmaxx-lastik-alinirmi-2.html

http://www.renaultfanclub.com/renau...k-etiketlerinde-yazanlar-ne-anlama-gelir.html

Petlas yakıt tüketimi biraz yüksek sanırım.Diğer markalar ile de bu şekilde kıyaslamak lazım.

l9pVrb.jpg
[/URL][/IMG]

Aracınıza uygun ölçülerde varmı bilemem faakt Nokian markasını da değerlendirmenizi tavsiye ederim.Kış lastiklerinde konusunda oldukça başarılı bir marka Bulgaristan da Kasım - Nisan ayları arasında kış lastiği kullanımı zorunlu olduğundan Scenic 2 aracımda d3 modelini kullanıyorum gayet memnunum.Daha önceki aracımda da lassa snowways 2 kullanmıştım fakat bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor.Snowways 3 modelinde ise daha farklı bir lastik desenine geçildi

Aracınıza uygun ölçülerde varmı bilemem faakt Nokian markasını da değerlendirmenizi tavsiye ederim.Kış lastiklerinde konusunda oldukça başarılı bir marka Bulgaristan da Kasım - Nisan ayları arasında kış lastiği kullanımı zorunlu olduğundan Scenic 2 aracımda d3 modelini kullanıyorum gayet memnunum.Daha önceki aracımda da lassa snowways 2 kullanmıştım fakat bildiğim kadarıyla artık üretilmiyor.Snowways 3 modelinde ise daha farklı bir lastik desenine geçildi

Nokian ,Goodyear da aynı ölçüde yok maalesef.Birde fiyatlar baya yüksek.En uygunlarından biriside Petlas gibi.

Kış lastiği yakıt sarfiyatını artırıyor diye biliyorum. Bu arada Petlas'ın kalitesini artırdığını söylüyorlar keza starmaxx ta öyle.

Petlas için yorum yapamam ama Lassa lastiklerimi 4 yıl kullandım.Kasım ayında takıp mart ortası cıkarttım sürece sertleşme gibi bir sorunla karşılaşmadım.Hangi marka olursa olsun soğuk havalarda kış lastiği mevsimlik lastik ten cok daha iyi olacaği kanaitindeyim.

12189145_886992001408519_2701173608793758519_n.jpg
Dört mevsim lastikleri olarak M+S logolu ithal lastik firmalarının içinde en iyisi olarak gösteriliyor. İlgilenenlere duyurulur.

Continental ts 850 alın . Gerisi tırıs. Kesşnlikle tafsiyemdir.

Geri