kış aylarında dikkatli olalım arkadaşlar...

abi bekliyor ben yanlıs düsündüm pardon :) hani calısırkende motorun bazı parcaları hareket eder ya kedicik parcalanır diye o sırada oyle düsündüm bekletiyorum tabi abi bi 10 dk ısındırıyorum motoru :eyv

Dikkatli olmak lazım :eyv

abi gidiyo kaputa oturuyo ya kuyruğundan savurasım geliyo ama sonra diyorum hayvan naapsın git yükselt geçsin altına paşa paşa :D

Bendeki fluence kamyon gibi yüksekti..Her akşam arabayı bıraktıgımda eve giderken hemen kedi atlıyordu kaputa yatıyor..Sabah geldiğimde camlar tavan kedi patisi hep..Neyseki şimdi arabam yok napıyorlarsa yapsınlar.Kedileride severim ama araba konusunda gıcık ediyorlardı beni şimdi kafam rahat :):):) İsterlerse sçsınlar arabaya umrumda değil :)

Rahmetli pederin,Böyle bi durumda kuyruk kopartmışlığı var.O kedi yıllarca Vaşak gibi gezdi mahallade.

Önemli bir konu cidden, hatırlatma için teşekkürler...

yıllar önce bir komşumuz sıfır bordo kartal slx almıştı. o yıllarda kartal başkaydı, çil çil :D kapalı otoparkta muhafaza ettiği aracının motoruna fare girmişti ve neredeyse bütün kabloları kemirmişti :D

yıllar önce bir komşumuz sıfır bordo kartal slx almıştı. o yıllarda kartal başkaydı, çil çil :D kapalı otoparkta muhafaza ettiği aracının motoruna fare girmişti ve neredeyse bütün kabloları kemirmişti :D

Vay hayvan vay, inanamıyorum :(

Soğuk havalar yaklaşıyor. Motora girmelerini önlemek için bir tel vb yaptıramıyoruz değil mi? Daha önce de sormuş olabilirim böyle bir soruyu, aslında olsa ne güzel olurdu :(

Soğuk havalar yaklaşıyor. Motora girmelerini önlemek için bir tel vb yaptıramıyoruz değil mi? Daha önce de sormuş olabilirim böyle bir soruyu, aslında olsa ne güzel olurdu :(

heheheheheheBayılıyorum bu memleketimin sıcacık köşesine ne soğuk havası yaw ohh benim aylar başladı yine:cool:

heheheheheheBayılıyorum bu memleketimin sıcacık köşesine ne soğuk havası yaw ohh benim aylar başladı yine:cool:

Hakikaten Antalya'da araba motoruna giren kedi sayısı pek az olmalı ancak gölgesini kullanırlar herhaldekıhkıh Nispet kokusu seziyorum ama neyse soğuk günlerimiz gelsin doğalgaza da indirim var nasıl olsa:beer

Geri