Link düzenlendi.
Ben her zaman orjinalinden yanayım.12 3
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Link düzenlendi.
yeter 17mt cıvarı gıdıyor cok net bılmıyorum tabı ben 2 top almıstım zamanında yapmak ıcın sonra kırmızı arac aldıgım ıcın kırmızı renk aldım ama bırturlu yaptıramadım
Fiyat Nedir Acaba Kardeşim ? Sariyi Düşünebilirim Bende , Yetermi Acaba Komple 20 Mt ?
yeter 17mt cıvarı gıdıyor cok net bılmıyorum tabı ben 2 top almıstım zamanında yapmak ıcın sonra kırmızı arac aldıgım ıcın kırmızı renk aldım ama bırturlu yaptıramadım
sarı renk ıcın 100tl dusunuyorum
Malesef zaten bende o fıyata aldım maksat iş görsün para kazanmak degil amacımSon fiyatmı ? RFC üyesiyim ordan bir fiyat düşürme sansımız olmazmı acabaaa
Malesef zaten bende o fıyata aldım maksat iş görsün para kazanmak degil amacım
tamamdırtamam ben bir degerlendirim haberleselim
Valla aynısını bende düşünüyorum ama sadece onlere arkalarda olunca cok kırmızı oluyor sahibindende yada gittigidiyorda bi ilan vardi fiyata montaj dahil demişler ama firsatim olmadı baska semtteydi bi bak kirmizi emniyet kemeri diye yaz bir sürü bişeyler çıkıyor aralarında goreceksin hatta uygulanmış bir resimde vardı fiyatta abartı bir fiyat degildi umarım vaktin olur ve yaptirirsin bence güzel olur
joy R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi