Kırmızı Cliomdaki çizik

bende kırmızı almayı çok istedim.ancak çok albenili olduğu için, mutlaka birileri tarafından çizilecek diyerek vazgeçtim ve beyaz aldım.birde kırmızı boyanın temininde sorun olduğunu duymuştum.yazık olmuş gerçekten.inşallah halledersin.

Bugun bir yapı marketinden turtle wax marka metal boya icin olan bir çizik giderici ve sonax marka cila aldim yarın araca uygulamayi dusunuyorum. Ne olur bilmiyorum ama yine resimlerini eklerim. Duzelmiyosa ziebart bu konuda baya iddalı oldugunu gordum. Biraz tuzlu olur belki ama olmadı bir orayı ziyaret ederim

Kaputtaki taş izi içinde rutuş boyası aramayın.simli kırmızı oje alın oraya bir damla sürün yeterli hem iyi kapatıyor hem de kolay çıkmıyor.

Aynen katılıyorum

Selam arkadaşlar, bugün istinyepark ta aracımı parkettim biraz gezindik sonra eve geldik, farkettim ki yolcu tarafının kapısında çizik var, yandaki araç kapısını açarken vurmuş sanırım birde çiziğin 1 karış ilerisinde bir çizik daha var ama başparmak genişliğinde çok derin değil ama boyayı kaldırmış ve beyazlık küçükte olsa görünüyor. Artık oje ile halletmeye çalışıcam. Beyaz görünmeyipte çizik olsaydı çizik giderici bişey kullanırdım da beyazlık görününce olmaz. Bazen diyorum ki acaba beyaz renk mi alsaydım :) daha az görünürdü çizikler

Platin gri almamdaki neden budur işte çiziği vs gördüğüm an canımın sıkılmaması adına iyiki Platin gri almışım diyorum
Selam arkadaşlar, bugün istinyepark ta aracımı parkettim biraz gezindik sonra eve geldik, farkettim ki yolcu tarafının kapısında çizik var, yandaki araç kapısını açarken vurmuş sanırım birde çiziğin 1 karış ilerisinde bir çizik daha var ama başparmak genişliğinde çok derin değil ama boyayı kaldırmış ve beyazlık küçükte olsa görünüyor. Artık oje ile halletmeye çalışıcam. Beyaz görünmeyipte çizik olsaydı çizik giderici bişey kullanırdım da beyazlık görününce olmaz. Bazen diyorum ki acaba beyaz renk mi alsaydım :) daha az görünürdü çizikler

Arabaya en yakisan rengi aracin lansman rengidir mantigiyla gaza geldik aldikta ara ara gri beyaz falan mi alsaydim demiyorumda degil hani

o çizik fix it pro çizik giderici kalemle geçer internetten sipariş verin 5 tl falan onunla halledebilirsiniz ama taş izini kapamaz ama o gösterdiğiniz çiziği geçirir

tam olarak alabilir veya alamaz uygulama yapmadan çok zor bir yorum ama görünürlüğünü çok çok azaltabilir pasta uygulaması... elle değilde polisaj makinası lazım... meguiars m101 veya m105 ile deneme yapmalı..

Aracimi bugun servise goturdum ruzgar sesi ve kasisten ciktiktan sonra gelen tikirti sorunu icin. Hazir servisteyken aractaki cizik icin pasta yapiyor musunuz diye sordum. Ama servisteki yetkili aracin renginin ozel boya oldugundan dolayi pasta gibi islemler yapilmiyor bu renge. yapilacak tek seyin boya korumasi olacagini soyledi. Acaba kirmizi cliosu olupta pasta yaptiran var mi aracina?

Geri