OLDUMU ? Değişik birşey yapmadım ama.... :berbat
Evet oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
OLDUMU ? Değişik birşey yapmadım ama.... :berbat
hayırlı olsun güzel çalışma olmuşta neden krem rengi siyah olsaydı daha güzel olmazmıydı
Senelerdir siyah direksiyondan içi kararmış adamın,bırakta bej takılsın biraz...hayırlı olsun güzel çalışma olmuşta neden krem rengi siyah olsaydı daha güzel olmazmıydı
orjinalliğini bozmak istemedik farklılık olsun istedim ayrıca piyasada bulunan farklı renklerdeki direksiyon değil de R5 GT direksiyon olması ayrı bir hava kattı siyah olsaydı R9 RNİ den farkı olmazdıhayırlı olsun güzel çalışma olmuşta neden krem rengi siyah olsaydı daha güzel olmazmıydı
yok canım daha nelerOrjinal rengi isteyen pembeye bile boyatır...
Senelerdir siyah direksiyondan içi kararmış adamın,bırakta bej takılsın biraz...
orjinalliğini bozmak istemedik farklılık olsun istedim ayrıca piyasada bulunan farklı renklerdeki direksiyon değil de R5 GT direksiyon olması ayrı bir hava kattı siyah olsaydı R9 RNİ den farkı olmazdı
Aynısını R5 Coupe ye taktık...evet yani değişiklik olmuş
orjinali oysa neden göğüste krem kullanılmamış? yada göğüs değişmişmi?
değişme falan yok kardeşim aldığımız GT direksiyonu o sebepten ötürü...:lollyok canım daha neler
evet yani değişiklik olmuş
orjinali oysa neden göğüste krem kullanılmamış? yada göğüs değişmişmi?
değişme falan yok kardeşim aldığımız GT direksiyonu o sebepten ötürü...:loll