Kiralık araç filosu için hangi model Renault,hangi motor,hangi ekipman ?

=Reno dci bakım aralığı 20000, avantajdır.
=Sedan olmasını tavsiye ederim, yük-bavul durumları
=Müsteri profilinizi tahmin edemediğimden Fluence ve symbol karması olması daha mantıklı gibi
=Reno ilk tercihim diye belirtiğinizde sadece reno adına yazdım
=Kiralık araçlarda hep en alt donanıma alışkınız, yine müşteri potansiyelini bilmediğimden yorum yapamıyacağım

Hocam şimdillik aklıma gelenler bunlar.

Turist Profile Clio4 Olur Onlar İcin Bagajin Cok Onemi Olmaz Diye Dusundum Yakin Yerleri Gezerler Gunluk Yahut Birkac Gunluk Kiralayip Renkleri De Canli Alirsan Bedava Reklamin Olur Dikkat Cekerler Yani

yaza kadar beklerim derseniz clio 4 grand tourda düşünülebilir :D bu ay üretimine başlandı diye biliyorum :eyv

Galiba kararımı verdim,diğer markalar elendi şimdilik, biraz bekleyip lansman fiyatı ve filo indirimi ile dizel dacia logan (tabi türkiyeye gelirse) ve renault symbol alayım diyorum.Sabahtan beri loganla,symbolu araştırıyorum :) Alışılmışdan devam edelim....

Fuarda Yeni Symbol'ü inceledim Özgür,iç mekanı ve bagajı büyük,araç kaliteli duruyordu...:eyv

Galiba kararımı verdim,diğer markalar elendi şimdilik, biraz bekleyip lansman fiyatı ve filo indirimi ile dizel dacia logan (tabi türkiyeye gelirse) ve renault symbol alayım diyorum.Sabahtan beri loganla,symbolu araştırıyorum :) Alışılmışdan devam edelim....

Dacia türkiyede ciddi bir pazar yakaladı, devam etirmek isteyeceklerdir. Yeni loganı feda edemezler diye düşünüyorum.:) İkiside aynı fabrikadan çıkıcak ama aralarında makul bir fiyat farkı olacaktır şüpesiz. Hayırlısı olsun hocam.:eyv

Dacia türkiyede ciddi bir pazar yakaladı, devam etirmek isteyeceklerdir. Yeni loganı feda edemezler diye düşünüyorum.:) İkiside aynı fabrikadan çıkıcak ama aralarında makul bir fiyat farkı olacaktır şüpesiz. Hayırlısı olsun hocam.:eyv
bence symbl gelceği için loganı getirmezler, dacianın pazarı farketmezki oda renaulta bağlı olduğu için yine kararı fransızlar verirler :D daciada sandero, dokker gibi modelllerle Türkiye pazarına devam eder diye düşünüyorum

Benim tercihim Clio4 olurdu açıkcası, aşırı dikkat çekiyor.Tasarım harikası

Furkan kardeşim ,tabiki bende aynı şekilde düşünüyorum,/dum açıkcası clio 4 için ,fakat biraz ticaret mantığınla düşünüldüğü zaman Symbolle kayıyor tercihler.Bagaj,büyüklük vs.... açısından.Kendime alacak olsam,hiç düşünmem clio 4 en dolusunu alır geçerim.Herkese fikirleri için tekrardan teşekkürler.

Geri