kipa kitle pazarlamanın kurduğu marketler zinciri değilmi Kİtle PAzarlama =kipa
tesadüfen bu israillilerin takkesinin ismide aynı diye çamur atmak doğru olmaz. ve özellikle birçok türk marketi çalışanlarını 12 saat sömürürken. çalışanlarını 8 saat çalıştıran kipaya çamur atmak pek doğru olmaz diye düşünüyorum. umarım doğru düşünüyorumdur.
şehit çocuklarına gıda konusunda destek sağladığını.
gene şehit çocuklarının eğitimini üstlendiğini sınavsız sorusuz şehit çocuğu olduğunu ispatlayan her öğrenciye eğitim desteği verdiğini.
birçok hipermarketten daha düzgün çalışma koşulları sağlayarak çalışanlarına daha iyi imkanlar sağladığını.
engellilere destek olduğunu.
En önemliside SGK da prim birincisi olduğunu da unutmayalım lütfen. Bunun önemi ne diye düşünücek olursak sigorta konusunda diğerleri gibi hiç hırsızlık yapmadığı anlamına gelebilir.
ilk açıldığında izmirde yaşıyan bir çocuktum. ilk şubesi izmirde açıldığında arkadaşlarla heyecan olsun diye girip 1er tane oyuncak çalmıştık. sonra pişman olup geri götürdüm. müdürü 1 oyuncağın lafımı olur evladım al hediyem olsun. haram değil senin olsun demişti. helal etmişti. böyle çalışanları olan bir firmayı kötülüyoruz şuan galiba.