- Konuyu Başlatan
aynen öyle ama bizimki 1.2 90dan sonra çok yakmaya başlıyorHızlı giden her araba harcar 120den yukarı çıkmılmazsa her araba az harcıyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen öyle ama bizimki 1.2 90dan sonra çok yakmaya başlıyorHızlı giden her araba harcar 120den yukarı çıkmılmazsa her araba az harcıyo
1.2 için kim çok yakar demiştir onu çözemedimde:aytuğKlima açık haldeyken gerçekten çok iyi değerler maşallah
Çok güzel değerler güle güle kullan.
çok iyi değerler gerçekten maşallah
benim arabada 2004 model 1,2 klima kapanmadan 150 tl 680 km 400 ş.dışı 280 ş.içi
almadan önce çok kafa karıştırdılar yok çekmez yok gitmez çok yakar falan diye ama iyikide almışım diyorum
Maşallah iyi değer elde etmişsin. Clio lar gerçekten diğer türevlerine göre yakıt cimrisi araçlar. Buda benim yn sport ile yaptığım uzun yol değerleri. İstanbul - Çanakkale gidiş geliş ve şehitlikleri geziş. Arabada toplam 3 kişiyiz + dolu bagaj. Ortalama hız 100-120. Gerçekten de clio lar yakıt konusunda çok cimri. Maşallah diyelim araçlarımıza.