Kılyomen (.)

Maşallah, Allah kaza bela vermesin...
Çok hoş olmuş aracın, coil dedin depreşen yaralarımı tekrar hareketlendirdin :D

Emmi yakışır sanada coil :)

çok teşekkürler hepinizden Allah razı olsun...:)

şöle diyim bari itina ile coil yaptırılır...:))))

Yapırmak veya almak sorun değilde rahatlık önemli benim için memlekete gidince yollar çok bozuk rahatsız eder diye yaptırmak istemiyorum...
Fatih kardeş yükseltince nasıl, rahatsızlık veriyormu?

abi şuanda coil'in 3 cm daha düşürme payı var şuandaki hali öyle ve bu şekilde sürekli gezmek akılla adamın yapacağı bir iş değil ben 1 hafta geçmeden karteri kırdım ve aracı neredeyse kullanmıyorum artık logal kapağı görünce durup saygı duruşuna geçiyorum :D konfor bu şekilde çok kötü zıplama var ki mecbur olucak dip basık neredeyse ama kaldırınca aracı ne olur orasını bilmiyorum abi ben şuanda coili söküp 5 cm coil ex leri takmayı düşünüyorum tekrardan kış geçince tekrar coile dönerim diyorum tabi satılmazsa...:)

Görüntü Güzelde anlattığın gibi kullanımı çok zor
Bana gelmez o iş

Güle güle kullan

abi şuanda coil'in 3 cm daha düşürme payı var şuandaki hali öyle ve bu şekilde sürekli gezmek akılla adamın yapacağı bir iş değil ben 1 hafta geçmeden karteri kırdım ve aracı neredeyse kullanmıyorum artık logal kapağı görünce durup saygı duruşuna geçiyorum :D konfor bu şekilde çok kötü zıplama var ki mecbur olucak dip basık neredeyse ama kaldırınca aracı ne olur orasını bilmiyorum abi ben şuanda coili söküp 5 cm coil ex leri takmayı düşünüyorum tekrardan kış geçince tekrar coile dönerim diyorum tabi satılmazsa...:)

Teşekkürler...
Benim anlatmak istediğim de bu işte rahatsız olduktan sonra yapmanın bi anlamı yok...

basıklığı tam kıvamında bence maşallah bi de jant geldimmi tamamdır:) kazasız belasız :)

bi sorum var yalnız arabanın önü yere bakıyor şimdi far ayarıda aşşa bakıcak onu nasıl ayarlıyorsun ?

Maşallah Allah Kaza Bela Vermesin... Yalnız Jant Olsa Güzel Yakışır ;)

Geri