Kendi yapimim paspas ve ayak alti aydinlatmasi

Ölçü ve kesim islerini halifleksi aracin içine sererek kendim yaptim . kestikten sonra bir overlokçuya götürüp kenarlarini diktirdim . tesekkur ederim

Elinize sağlık çok güzel olmuş.

cok güzel çalışma olmuş elinize sağlık temizlemek için biraz uğraştırabilir
orjinal paspas ve döşemesi cok fazla toz oluyor birde siyahsa benim ki gibi süpürge bile zor alıyor bende havuz tipli yumuşak paspaslardan almıştım su bile yapışmıyor :)

Hocam bi bir seneye yakın zaman önce bu paylaşımını görüştüm aracı yeni aldığım dönemlerdi. Ve sürekli de aklımda bu uygulaman; bende artık bir şekilde girişeceğim buna. Öncelikle soruma gelmeden önce arabana maşallahlar sana da helal olsun valla; adeta mühendislik icra etmişsin. Sorum ise özellikle bu kış mevsiminde büyük bir kir ve çamur sorunuyla karşılaşıyor musun? Veya üzerinde yine kendi orjinal paspasını mu uyguluyorsun.

Hocam bi bir seneye yakın zaman önce bu paylaşımını görüştüm aracı yeni aldığım dönemlerdi. Ve sürekli de aklımda bu uygulaman; bende artık bir şekilde girişeceğim buna. Öncelikle soruma gelmeden önce arabana maşallahlar sana da helal olsun valla; adeta mühendislik icra etmişsin. Sorum ise özellikle bu kış mevsiminde büyük bir kir ve çamur sorunuyla karşılaşıyor musun? Veya üzerinde yine kendi orjinal paspasını mu uyguluyorsun.

Merhaba gecen kış surekli bu paspaslari kullandim ve neredeyse hic sorun yasamadim ustune de herhangi bir sey sermedim . bu kis kullanamiyorum cunku araci sattim . ayni uygulamalari yeni aracima da yaptim . bu da yeni aracim :

Araca binerken tabiki ayaklarimda camur varsa bi yere vurarak surterek falan temizleyerek binmek lazim . tabiki paspas kirleniyor kisin 10 gunde bir elektrik supurgesiyle supurerek ayda bir de toplayip camasir makinesine atarak temizledim her seferinde piril piril cikti .hatta camasir makinesinden cikip kuruyunca ustune bir de kendi perfumumden sikiyordum arac harika kokuyordu. bir yol daha var oto kuaforlerin kullandigi detay ilaci ile silmek . sen biraz daha tuysuz bir hali tercih edebilirsin . yeni aracta ben en sert ve tuysuz olani tercih ettim . fluencedeki baya tuylu alti silikonluydu . yani uzun lafin kisasi temuzligi basa bela olmuyor at makineye sabah al ser bu kadar .

Sorun olan kisim şuydu : benim arac otomatikti sag ayak topugu hep ayni yere bastigi icin iz yapmisti . araci satmasaydim yaza dogru 1m2 hali alip sadece sofor tarafinin paspasini yenileyecektim . digerleri piril pirildi .

Tavsiyem kesinlikle yap . alti silikonlu ama daha az tuylu bir halifleks tercih et . arac aydinlanacak bambaska bir gorunumu olacak binenler temizligine goruntusune hayran kalacak emin ol.

Ancak olcuyu cok iyi al . olcu alma isi cok zor ve cok sabir istiyor . once yumusak bir ortu ser raptiyeyle sabitle birebir olcu al . aciklik kalirsa hic hos bir goruntu olmayacaktir . sonra kalibi halinin ustune koyarak guzelce haliyi kes . kucuk zigzaglar onemli degil overlokta kayboluyor onlar.

Eyvallah hocam, o zaman bende yakın zamanda bu uygulamaya geçeceğim. Aşağı yukarı tahmin ediyordum ama bilen birnevi uzman ağzından dinlemek çok daha ikna edici oldu. Taslak üzerinden gitmeniz örtü kullanmanızda çok mantıklı ben düşünmemiştim çok daha mantıklı ve çok daha temiz. Yeni aracınızda hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin. Maşallah buda çok güzel ve şık görünüme bürünmüş. Ayrıca ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim. Ve yaratıcı ve adeta mühendisliğiniz içinde ayrıca sizi takdir ve tebrik ederim sizden araba gönül rahatlığı ile alınabilir cidden.

Paspaslar süper olmuş emeğine sağlık çok başarılı.

inşallah hemen kirlenen bir ürün değildir yoksa adamın başı derde girer o halı ile :)

2kB0rA.jpg
[/URL][/IMG]
emeğinize sağlık çok güzel olmuş başarılıı:bravo

Elinize sağlık iyi bir iş çıkarmışsınız. Yeni Aracınızda hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin Kardeşim.

Eline emeğine sağlık kardeş, çok güzel olmuş. Ailecek beğendik inan ki. Temizlik sorunu olmasa hemen bende yapardım.:eyv

Geri