Kendi çapımda bişeyler yaptım :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AYTEKİN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abi sistemin sesi çok iyi geliyor ama o zırıltı yapan herneyse onu susturmalısın. :)

plakalıktan gelior çoğunlukla bide genel olarak bi sac zırıltısı var onada yalıtım yapmak lazım onada nakit lazım :naber

Keyifli müzik dinlemeler, sac zırıltısına izalasyon şart ama plakalığı iptal edebilirsin...

Keyifli müzik dinlemeler, sac zırıltısına izalasyon şart ama plakalığı iptal edebilirsin...

teşekkür ederim abi izalasyon yapıcam ama nakit ve vakit lazım :) plakalığıda iptal edicem ama plakanın oldugu yeri siyah folyo kaplıycam ondan sonra slikonlucam plakayı hem boyaya zarar vermesin hemde sökerken sıkıntı yapması diye ama hepsinden önce bi yay problemim var onu çözmeye çalışcam :) sanada baya içimi döktüm abi hehe

teşekkür ederim abi izalasyon yapıcam ama nakit ve vakit lazım :) plakalığıda iptal edicem ama plakanın oldugu yeri siyah folyo kaplıycam ondan sonra slikonlucam plakayı hem boyaya zarar vermesin hemde sökerken sıkıntı yapması diye ama hepsinden önce bi yay problemim var onu çözmeye çalışcam :) sanada baya içimi döktüm abi hehe
Yay konuna mesaj yazdım...

gayet güzel ses geiyor yeterli ama plakalık sökülüp app olur hem seste büyük oranda gitmiş olur :eyv

çok büyük bi woofer takmaktansa küçük woofer takım rms değeri yüksek olanı taktım..ses sistemi isteyen arkadaşlara AXTON alman mali 25cm 200W rms li woofer var elimde..güzel amfiniz varsa her türlü tatmin olusunuz :eyv

Geri