teşekkür sonunda biri anlaya bildi aracı tanınmasın diye o hale getirdiğimi. anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Zor anlaşıldı, çünkü sen açıklamanı eksik yapmışsın kardeşim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
teşekkür sonunda biri anlaya bildi aracı tanınmasın diye o hale getirdiğimi. anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
Fiyat düşük,İstanbul'da bir tane F7R vardı,adam 9.000 e razıydı,dün sağolsun Tony araca baktı en az 4.000 lira kaporta boya ve iç mekan masrafı olduğunu ve motorun ne durumda olduğunun ancak serviste anlaşılabileceğini söyledi...fiyatın o modelde ne kadar düşük olduğu senin de dikkatini çekmiştir herhalde
Sen bu aracı boşver,facebook profilindeki 28 DC plakalı Kırmızı olanı al,her türlü kefil olurum o arabaya...yani bu aracında büyük resimdeki gibi şeklinden diğer şekle gelmesinde kaza neden olmuş olabilir ön tampon bile değişmiş farların değiştiği bile belli oluyor farların içi parlıyor küçük resimde.
Türkiye'de bir eşi daha olmayan DC için 17.000 az bile...o araba 17 bin tl bana biraz fazla, o araba gerçekten çok temiz ama 4-5 milyar bütçe mi aşıyor