Kaza Yaptım :S

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uSuLca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun,hallolacak birşey,size bişey olmasın.bu nazarlık olsun.

​geçmiş olsun

Geçmiş Olsun Allah korusun yine de

geçmiş olsun o kazanın aynısından benımde basıma geldı ama sınyalın yan tarafındakı ezık bıraz daha fazla ıdı benımkınde hos benımkıne kaza denmez kazmanın bırısı hastanenın personel otoparkında vurmus kacmıs kamera olmadıgı ıcın bulamadım Allah beterınden saklasın gecmıs olsun

geçmiş olsun nazar gibi neyseki...

geçmiş olsun o kazanın aynısından benımde basıma geldı ama sınyalın yan tarafındakı ezık bıraz daha fazla ıdı benımkınde hos benımkıne kaza denmez kazmanın bırısı hastanenın personel otoparkında vurmus kacmıs kamera olmadıgı ıcın bulamadım Allah beterınden saklasın gecmıs olsun
Nasıl nerde ve ne kadara yaptırmıstın hocam?

Geçmiş olsun...

Nasıl nerde ve ne kadara yaptırmıstın hocam?

valla ben edırnede yaptırdım kardesım burada usta olmadıgı ıcın herkes tutturduguna satıyor 250 dıyende oldu 100 dıyende ben 150tl'ye yaptırdım sınyalle bırlıkte 175 tutmustu sol camurluk komple boyandı benım ama sen sen ol parasına gore hareket etme cunku rengı tutturamadı bızımkı ve adam 10 gun sonra getır pasta cıla atalım en azından o kadar bellı olmaz toparlar dedı 10 gun sonunda adamın kapı duvardı dukkanı kapamıs gıtmıs sımdıde boyalı yerın macunu cok hafıf catlamıs bakalım ne olacak en azından bıldıgın tanıdıgın kacmayacak bırıne yaptır edırne sanayısıne her gıdısımde kufur etmekten cenem agrıyor

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Geri