Kaza yaptım..kasko ve hakkında :((

Benim kaskom groupama elit kaskoydu, eğer pert raporu çıkarsa sana bildirecekler senden vekaletname isteyecekler aldıkları vekaletname ile aracı satıp üstünü tamamlayacaklar ve sana ödeme yapacaklar...
Belge olarak araba satıldıktan sonra ruhsat yedek anahtar vs. isteyecekler onları sana bildirirler zaten...
İşlemlerin hızlı yürümesi için kasko yaptırdığın sigorta aracılık şirketini arayıp işleleri hızlandırmalarını isteyebilirsin...

ustad::: sende alkol rapporu almısmıydıınız bız kandı aramzda anlastık dıe kendımız doldurduk raporu::: alkol supesı yok dıe alkol raporu fılan almadık perte cıkacak olursa sorun cıkartırlar mı?

Çikmaz

ustad::: sende alkol rapporu almısmıydıınız bız kandı aramzda anlastık dıe kendımız doldurduk raporu::: alkol supesı yok dıe alkol raporu fılan almadık perte cıkacak olursa sorun cıkartırlar mı?

Sorun çıkacağını sanmıyorum çünkü karşılıklı anlaştıysanız raporda şerh falan yazmadığına göre bir sorun olmz...

exper agır hasarlı Ön pert raporunu kasgo sırketıne bıldırmıs. exper pazartesıne kadar bekleyın pazartesı fırmayı arayın durumu sorun dedi...

exper agır hasarlı Ön pert raporunu kasgo sırketıne bıldırmıs. exper pazartesıne kadar bekleyın pazartesı fırmayı arayın durumu sorun dedi...

Beklemekten Başka Çare Yok Cana Gelmesin Yeterki Mal Bir Şekilde Hallolur İnşallah
Hakkınızda Hayırlısı Olsun

Bana 1000 TL eksik ödemişlerdi.

Geçmiş olsun aracın perte çıkarsa paranı alıp aracıda alıp almak istemediğini soruyolar sanırım tanıdıgın ucuza toplıycagın bir yer varsa ucuza verirlerse al topla sat böyle kar eden çok var çevremde :)

Geri