Geçmiş olsun öncelikle. Diğer aracın kontrolünü kaybettiren şeyi bir de araç kamerasına lüzum oldu mu polis baktı mı bunları merak ettim açıkçası.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkürler hepimizi.Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Sent from my iPhone using Tapatalk
Geçmiş olsun öncelikle. Diğer aracın kontrolünü kaybettiren şeyi bir de araç kamerasına lüzum oldu mu polis baktı mı bunları merak ettim açıkçası.
teşekkürler.
Teşekkürler.Hepimizi
Araç şuan yetkili serviste karşı tarafın sigortası ödeyecek tutanak tutuldu kaza yerinde polis %100 karşıya verdi kusuru.
Teşekkürler.
Teşekkürler.Araçta kasko yok şuan 7 yıl kadar kaskoluydu .Hasarı karşı tarafın sigortası ödeyecek
Kimisi gözükür diyor kimisi gözükmez.hasar kaydi olayi icin aracin hasar kaydi olmamasi gerekiyor araç kaskosuz olunca firmalar eski hasarlari ya da hasarsizligi konusunda bilgi sahibi olamiyorlar. yani benim bildigim bu sekilde. Profesyonel e sormak daha dogru.
Teşekkürler hepimizi.
Karşı taraf aracı kiralamış.Kullanan 19-20 yaşında maximum.Sanırım makas atıyormuş biraderimin anlattığına göre araç arkasında belirmiş dibine kadar girmiş sağ kırmış kontrolü kaybetmiş.
3-4 kişi gelmiş kazadan sonra biraderime fren falan mı yaptın demişler hatalı çıkaracaklar sözde oda kamera kaydı olduğunu belirtmiş bir şey diyememişler sonra
Polisler üstün körü baktı hak verdiler zaten tutanağı tutup tüm kusur karşıya verdiler.
Ayrıca videoyu aracı incelemeye gelen eksper de izledi.