Kaza ve Clio 4 sağlamlığı

Geçmiş olsun keşke Münibüsün plakasını alıp Trafik şubeye şikayette bulunsaydınız :berbat

swxlj.jpg
[/URL][/IMG]

Sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için. Aracımı bugün servise götürdüm. Aracın serviste 1 hafta kadar kalacağını söylediler ve kasko için eksper pazartesi geleceğinden dolayı araçsız kalmamam için aracı serviste kalmasının gereksiz olduğunu söylediler. Pazartesi günü aracı bırakıp kaskodan araç temin ettircem. Daha ilk kazam olduğu için çarptıktan sonra kendime hemen gelemedim. Minibüste o boşluğu kullanarak kaçtı. Araç kullanmama güvenirdim ama kendinize güvenmeniz kaza yapmayacağınız anlamına gelmiyor işte. Lütfen emniyet kemerinizi takın toka kullanmayın. Kaza geliyorum demiyor böyle sorumsuzlar yollardayken.

Geçmiş Olsun

ALLAH beterinden korusun alt tarafı bir kol ya bir parmak gücü bile değil zaten direksiyonu düzleyince kendi kapanacak kapanmasa bile kapat ölür müsün? milletin canını yakıyorsun. ALLAH herkese kazasız belasız araç kullanmayı nasip etsin

Öncelikle geçmiş olsun. Benimde başıma geçen gün benzer bir olay geldi. Otobüs duraktan arkaya bakmadan atladı önümdeki vasıta durabildi. Bende fren el freni derken bi şekilde durdum. Arkamdan gelen bayan malesef duramadı ve corsayla bana çarptı. Benim aracımın arka tamponu daha önceden boyalı olduğu için tamponum da sadece boya çatlağı oluştu. Corsanın tamponu yerinden çıkmıştı.

geçmiş olsun kardeşim allah tekrarini vermesin kazasiz belasiz kullanman dileğiyle güvenli sürüşler..

Tekrardan tesekkurler. Aracım hala serviste. Pazartesi günü alacağım. Ama deli gibi ozledim aracımı. Bugun gormek icin gittim kaportayı değistirmisler. Tamponda boyanmis ilk gunki gibi olmus. Biraz özlem giderdik keratayla :D

Geçmiş olsun ankara şöföeleri istanbula nazaran karika araba kullanıyorlar ama :)

Geri