Hakkı abi ve Emirhan abi size yardımcı olacaktır. Olmuşlarda zaten. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Keyifli forumlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende isim yazilmasi taraftariyim sonucta kurumsal bisey degil gulpar i nasil tavsiye edebiliyorsak diger ustalarinda dukkan ismini verelim
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar ben Asil oto ya gittim çok paraçılar geçen gün ufak bir şey yaptırdım parça değişimi olmadı bir şey yapılmadı 40 tl para verdim El insaf yani bir arkeri ücretle çalışanın günlük yövmiyesi bile okadar değildir bence sanayini esnafına güven olmaz servise gitmek daha mantıklı en azından yapılan işlemlerin garantisi var sanayide öyle bir şey yok bende baron,_ceza ya katılıyorum bakımlarını servisten başka bir yere yaptırmamak gerek çünkü dışarıda da yağ bakımı aynı fiyat çıkıyor
5 gün önce yazdığın yazı ile bugün ki yazın arasında dağlar kadar fark var. Sen ustamızı karalamışsın. Sorunun çözüldü mü? Ondan haber vermeden 40 tl den bahsediyorsun. Ben ve Emir kardeşim senelerdir oraya gidiyoruz ve bu güne kadar ne para yönünden nede usta ve işçilik yönünden hiç bir sıkıntı yaşamadık. Beğenmediyseniz başka yere gidersiniz.
Arkadaşlar Asil Oto Ahmet Çakıroğlu ustam.
DSİ nin karşısından girince sağdan 1 inci veya 2 nci arada.