Katliama göz yummayın!!!!!!!!!!!!!!

adam uyemiz çıkarsa, rezalete bak o zaman... :cool:
çıkarsada kusura bakmasın yani yapılmıycak işi yapıpda aferin diyecek halımız yok burda bitane ampul takana bile saygımız varda bu cırkını çıkarmış

param yokdu, bulduğum sacları taktım, bılıyosas yardım edinde şekil olsun derse, nolacak o kısmı dıyom ... ;)

param yokdu, bulduğum sacları taktım, bılıyosas yardım edinde şekil olsun derse, nolacak o kısmı dıyom ... ;)
gecen muhteremın bırı mesaj atmış eee abi ben reno 12 hastasıyım senın araba çok hoşuma gitti bizde gencız hevesımız var bendede var bıtane 84 bişeyler yapmak istiyorum yardımcı olurmusun dedi bende olalımda kardeşim yarımdan kastın ne dedım dedi maddi imkan yok hevesımız var merak edıyoruz diyo şimdi ne desem ben buna bilemedımkı?

hehh... bende onu dıyom ya... buyur burdan yak... nolecek şimdii... :cool:
eleştirirken eyüdü, bi el atın deyunca, ses yok, demezmi garibanlar... :D

Bu adamı dövmek lazım bekleseydin en azından bi fırca ataydın

Renaultcular yardım cemiyetı kuracam herkes aidatını yatırsın zamanında çay şeker bardak alacaz kardeşimhihi

uyar kardeş... ucuz yollu yardım yapılsın muhtaç olan hevesli millete... yazuk yanu... :cool:

Son düzenleme:
Bunlar Saç'ta Değil Galiba Karton'mu Ney ? İmkanı Yoksa Yapmasın Abi, Kafasına Silah'mı Dayamışlar Yapacaksın Diye :soru

İyi tarafından bakın araba biraz bakımlı o kağıtlar haricinde..

Geri