katar27 Clio'ya 3D RS Sticker

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çift taraflı bant ama dikkatli sök zor çıkıyor boyaya zarar verme...
Nedir püf noktası abi, yani neyle ve nasıl sökelim ? Aslında aklıma gelmedi ilk onu söküp RS logosunu üstüne yapıştıracaktık.

Yeni muayene oldum doktor bile şaşırdı gözlerimin durumuna sen neden bahsediyorsun...:D

o zaman seni muayene eden doktorun bir doktora ihtiyacı var bence abi bildiğin yamuk olmuş işte :)

o zaman seni muayene eden doktorun bir doktora ihtiyacı var bence abi bildiğin yamuk olmuş işte :)
Arabanın bagajı yamuk tasarlanmışsa benim veya doktorumun kabahati ne kardeşim,Clio3 lerin bagajı yamuk işte...:D
Ayrıca simetri hastasıyım,teknik resimden en az aldığım not 10 üzerinden 9 du...:eyv

Arabanın bagajı yamuk tasarlanmışsa benim veya doktorumun kabahati ne kardeşim,Clio3 lerin bagajı yamuk işte...:D
Ayrıca simetri hastasıyım,teknik resimden en az aldığım not 10 üzerinden 9 du...:eyv

Tamam abi buluşmaya gelirse kardesimiz bakarız bagajına bendede simetri hastalığı var ondan takıldım :)

Tamam abi buluşmaya gelirse kardesimiz bakarız bagajına bendede simetri hastalığı var ondan takıldım :)
Bulut un bagajıda yamuk,hoş Clio3 lerde düzgün bir yer yok zaten,her taraf eğimli tasarlanmış...:D

Geri