Kat iptalı sanıldığı gibi güç artırmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ZgN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kat iptali icin bu hususta ce$itli yorumlar yapiliyor dedigin gibi Özgün , cevremde kat iptali yapilmi$ araclar daha iyi yürüyo buda bi gözlem tabi :)

belkide tesadüftür hehehehehehe :D

aynen bende yürüründe iyileşme oldugu kanısındayım..

ortalama olarak 100.000 km'yi aşan araçlarda katalitik konvertör ömrünü tamamladığı için performans kaybı olması normaldir. konvertör söküldüğünde gaz cıkısı rahatlayacagı için performans artışı olur. ancak + hp katacagını zannetmiyorum. sadece aracın orijinal değerlerine geri dönüldüğü için olması gereken güç alınır.. konvertörün tıkalı değilse söksen dahi hiç bir şey hissetmezsin..
kat iptali, filtre, chip - başlangıç modifiyenin 3'ü bir aradası sadece :D en azından benim kanaatim bu yönde :eyv

Araç çok yakar diye sökmüyorum , yoksaki fazlalık aslında :D:D

uzman tw de anlatılmıştı galiba bu zaten

Ben bi yararı olduğuna inananlardanım. Yapan arkadaşlarım var değişim gözle görülür derecede.

benim araçtada kat iptali var bende artısı olduğu kanaatindeyim. Kat iptalli araba normal gibi baygın devir almıyo daha iyi. bence +2-3 bg gideri vardır.

benim araçtada kat iptali var bende artısı olduğu kanaatindeyim. Kat iptalli araba normal gibi baygın devir almıyo daha iyi. bence +2-3 bg gideri vardır.
Dedim ben sana ben inanmıyorum diye :D

fark yok değil zaten olmadıgınıda söylemioruz sadece sanıldıgı gibi araba 140 hp ise 145 hp olmuo zamanla kaybolan hp yi geri kazandırıyo kat iptal etmkle sıfır yeni kat takmak arasında çok i fark yok yani...

Geri