Kaskoda İMM Teminatı Nedir?

Acilen imm limiti yuksek yapilabilen sigorta sirketi isimleri lazim:)
Gecen yil anadolu sigorta imm limitsiz yaptirmistim 1113 tl gibi bir seydi ttnet indirimiyle%10 oyleydi gerci ama bu yil yeni yasayla 1450 gibi bir rakam cikiyor,asil merak ettigim axa veya allianz da yuksek imm limiti sansi var mi?

Acilen imm limiti yuksek yapilabilen sigorta sirketi isimleri lazim:)
Gecen yil anadolu sigorta imm limitsiz yaptirmistim 1113 tl gibi bir seydi ttnet indirimiyle%10 oyleydi gerci ama bu yil yeni yasayla 1450 gibi bir rakam cikiyor,asil merak ettigim axa veya allianz da yuksek imm limiti sansi var mi?

limiti yükseltmek bizim tercihimizde, yükseltirsek bir nebze fiyat artar. yeterki sigortacımıza yüksekten poliçe kesilsin diyelim çiğdem hocam :)
1 nisan dan sonra yeni kasko yasası yürürlüğe giriyor, yeni fiyatlama formülü nasıl olacak bilmiyorum.

limiti yükseltmek bizim tercihimizde, yükseltirsek bir nebze fiyat artar. yeterki sigortacımıza yüksekten poliçe kesilsin diyelim çiğdem hocam :)
1 nisan dan sonra yeni kasko yasası yürürlüğe giriyor, yeni fiyatlama formülü nasıl olacak bilmiyorum.

ama her sigortada yüksek limit ya da limitsizlik olmuyor diye biliyorum. anadolu sigortada zaten çok komik bir farkla limitsiz yapmıştı geçen yıl sigortacım. klozları tek tek incelemiştim geçen sene ilk kasko öncesi her şey yabancı bir dil gibiydi:)

teminatı yüksek isteyeceğim için yine en kazık olan bana çıkacaktır sanırım:) yıllık ödediğim primleri düşünüyorum, düşünüyorum, düşünmek istemiyorum :D

anadolu'da limitsiz, axa'da 2500 bin , allianz'da 750 bin -2250 bin -750 bin şeklinde belirleyebiliyormuşuz, bilginize.

Geri