Kasko ve trafik sigortasi fiyatlari

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan djkdr123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2013 Clio Joy aracım için zorunlu Trafik 157 TL, Kasko 590 TL ödedim. Aralık ayında...

2013 clio icon 1.5 90bg 3 ay önce anadolu sigorta kaskoya 1000 Tl anadolu trafik sigortasına 492 Tl verdim.
Agzından full kasko lafı cıkan sigortacıdan sigorta almayın.

Türkiye Sigorta Reasürans ve Emeklilik Şirketleri Birliği'nden bilgi alınabilir.

25 senedir kasko alan birisiyim.
sigortacılar aracınız icin en ideal kaskoyu değil en cok kar ettikleri kaskoyu satmaya calısıyorlar

kaskoda ikame arac hukuksal koruma artan mali sorumluluk fiyatı etkileten temel özellikler.

Yaş 26, kaza hiç yok ve 2. arabam bu verilere göre;

Clio 3 hb 1.4 benzinli imzadaki 2. araç. Anadolu sigorta 1175 TL 5 gün oldu yaptıralı. İlk arabayı (imzadaki ilk araç) geçen sene 600 a yaptırmıştım. İnanılmaz fark var.

bu hangi sigorta ve kasko buyuk sehir plakası yok herhalde aracınızda
2015 ocak ayında Generali sigoratadan aradılar ve bir yıl sonrasına teklif verdiler. Ben de tamam olur dedim anlaştık. Aralık ayı başında tekrar aradılar ve tekliflerinin geçerli olduğunu söylediler ve yaptırdık. Aracım 60 plaka, Tokatlıyım. Eskiden teklif aldığım için o fiyata oldu yani yoksa 300 Tl yi bulurdu zorunlu trafik. Kasko fiyatları full kasko 600 civarı çıkıyor zaten...

Geri