- Konuyu Başlatan
)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende aracımı sivastan aldım. Kasko fiyatlarında da en uygun fiyatı bayi verdi. Oflazlar kaskoyu Axa oyaktan 1026 TL ye yapmıslardı. Bence bayiye de sorun. Eğer oflazlardan aldıysanız fiyatı referans göstererek düşürebilirsiniz.
Bende aracımı sivastan aldım. Kasko fiyatlarında da en uygun fiyatı bayi verdi. Oflazlar kaskoyu Axa oyaktan 1026 TL ye yapmıslardı. Bence bayiye de sorun. Eğer oflazlardan aldıysanız fiyatı referans göstererek düşürebilirsiniz.
evet şimdi baktım bende anlaşması varmış. ama artısı nedir eksisi nedir kestidemedimBu arada bende İzmir de aracı kullanıyorum
Groupoma sitesine bakar iseniz bütün yetkili servisler ile anlaşması vardır.
Bilginize
kasko yaptırdığonız yerde tanıdık olmasının fiyatta değil belki ama sonraki sureçte yardımı olur mu kiAxa ve HDi her hangi bir olay sonrasında ücreti en çabuk ödeyen şirketler olarak biliyorum. Ama siz yinede çevrenizde ki yakınlarınıza sorun derim. Çünkü kişiye göre değişiyor nerdeyse sigorta şirketleride.qw
aynı yerden almışız siz ne zaman sordurdunuz bu fiyatı. bana 1350 dedi oflazlar. ilk defa kasko yapılıo birde yaş 24 ondan mı bu fiyat
kasko yaptırdığonız yerde tanıdık olmasının fiyatta değil belki ama sonraki sureçte yardımı olur mu ki
öncelikle hoş geldiniz aramıza! bayan üye olarak 1 yılda burada o kadar çok şey öğrendim ki, erkeklere ahkam kesebiliyorum bazen çevremdekilere yaniaynı yerden almışız siz ne zaman sordurdunuz bu fiyatı. bana 1350 dedi oflazlar. ilk defa kasko yapılıo birde yaş 24 ondan mı bu fiyat