Kasko da aracın paketinin farklı çıkması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zozlekli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zozlekli

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Arkadaşlar merhaba,

2020 model joy paket bir araç satın aldım fakat kasko ve trafik sigortasında Icon paket görünüyor sigortacı ilk kaskosu öyle diye bu şekilde diyor sisteme giriş yapınca otomatik böyle görünüyor sorun olmaz diyor.

Bu konuda bilgisi olan var mı herhangi bir sorun oluşturur mu?

muhtemelen icon donanımın kasko bedeli daha yüksek olduğu için daha pahalıya yaptırırsınız. Benim diğer aracımda sigortada daha alt donanım görünüyordu sigortacıma söylediğimde düzeltelim demişti ve zeyil ücreti çıkmıştı daha yüksek kasko bedeline sahip şekilde güncellendiği için.

muhtemelen icon donanımın kasko bedeli daha yüksek olduğu için daha pahalıya yaptırırsınız. Benim diğer aracımda sigortada daha alt donanım görünüyordu sigortacıma söylediğimde düzeltelim demişti ve zeyil ücreti çıkmıştı daha yüksek kasko bedeline sahip şekilde güncellendiği için.
Bizim sigortacı düzelmediğini söyledi maalesef.

muhtemelen uğraşmak istememiştir çünkü tersi işlemi bizzat kendim öteki aracımda yaptırdım. Kasko yenileme zamanı geldiğinde tekrar bunu belirtmenizi ve gerekirse farklı sigortacılardan da teklif almanızı tavsiye ederim.

muhtemelen uğraşmak istememiştir çünkü tersi işlemi bizzat kendim öteki aracımda yaptırdım. Kasko yenileme zamanı geldiğinde tekrar bunu belirtmenizi ve gerekirse farklı sigortacılardan da teklif almanızı tavsiye ederim.
Herhangi bir sorun oluşturur mu böyle kalması ?

Tersi olsa aracınız icon ve joy donanım şeklinde sigortalı olsaydı ciddi sorunlar olabilirdi çünkü araçtaki hasar durumunda icon donanımda olup joyda olmayan parçaların kapsa dışı işlem görmesi veya pert olursa bedelin düşük çıkması gibi ama sizdeki tersi durum olduğu için olmayabilir ancak yine de bir sigortacıdan teyit almakta fayda var.

Araç pert olursa Icon paket fiyatı ödemeleri gerekir ama bunu yapmazlar yine Joy paket üzerinden ödeme yaparlar, sigortacı zeyilname düzenleyerek poliçeyi yeniden bassın, ödediğiniz pirim de düşecektir...

Geri