Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün bagajı biraz inceledim ve resimde yer alan bagaj kapagı kollarındaki sert plastiklerin sağa sola oynadıgını farkettim. Altta bi vida yeri var vidada plastik sıktım ancak oynama devam etti. Bende resimde yer alan metal ve plastigin temas ettiği yerlere düz tornavida yöntemiyle peçete sıkıştırdım. Şimdi oynama yok ses yok. Belki ihtiyaç olur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tam anlayamadım naptığınızı ama eğer boşluk doldurmanız gerekirse siyah sıvı conta ile boşluğu doldurabilirsiniz peçete bir müddet eskime sonrası görevini kaybedebilir.
Tam anlayamadım naptığınızı ama eğer boşluk doldurmanız gerekirse siyah sıvı civata ile boşluğu doldurabilirsiniz peçete bir müddet eskime sonrası görevini kaybedebilir.
O araya bişey sıkıştırmak gerekiyosa mevcut fitil görevini yapamıyorsa izalasyon fitili olabilir. Bagaj bölgesi Z yada D numaralı fitil olabilir. Tak çıkart tarzı internette satılıyor.
Arkadaşlar kasislerden geçerken gelen ses çözüldü. Aracı özel bir servise götürdüm. Yetkili servisten ayrılma bir usta ben bir şey demeden MUDERCOOL un paylaştığı işlemi yaptı. Videodan farklı olarak o sarı parçayı sıvıyı sıktıktan sonra geri yerine itti. Toz girmesini engelliyormuş. Ama direksiyondaki ses devam ediyor.
Arkadaşlar kasislerden geçerken gelen ses çözüldü. Aracı özel bir servise götürdüm. Yetkili servisten ayrılma bir usta ben bir şey demeden MUDERCOOL un paylaştığı işlemi yaptı. Videodan farklı olarak o sarı parçayı sıvıyı sıktıktan sonra geri yerine itti. Toz girmesini engelliyormuş. Ama direksiyondaki ses devam ediyor.