100 liraysa hemen yaptiririm :loll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuhh ne kadar pahalli benim kartim dis kabi kirilmisti 100 tl istemislerdi... bu aşmiş araca beyin mi takiyorlardaöglen bursa yetkili servis olan mais aradım bana 500 tl kart 50 tl de araca tanıtma parası toplam 550 tl dedi 15 günde bekleyecekmişim , şimdi ya bu kartı hiçmi kaybeden yok kimse sorunu nasıl cözüldüklerini yazmıyolar anlamadım
öglen bursa yetkili servis olan mais aradım bana 500 tl kart 50 tl de araca tanıtma parası toplam 550 tl dedi 15 günde bekleyecekmişim , şimdi ya bu kartı hiçmi kaybeden yok kimse sorunu nasıl cözüldüklerini yazmıyolar anlamadım
Oyle demeyin insanlar neleri kaybediyor anahtari kaybetmis cok mu!!???bir insan anahtarı nasıl kaybeder? hehe sanki çok olan sıradan birşey miş gibi bahsediyorsunuz ya kolay kolay kaybedilcek bir nesne bozuk para 1 tl değilki önemsemeyip kaybedesin...
bir insan anahtarı nasıl kaybeder? hehe sanki çok olan sıradan birşey miş gibi bahsediyorsunuz ya kolay kolay kaybedilcek bir nesne bozuk para 1 tl değilki önemsemeyip kaybedesin...
öglen bursa yetkili servis olan mais aradım bana 500 tl kart 50 tl de araca tanıtma parası toplam 550 tl dedi 15 günde bekleyecekmişim , şimdi ya bu kartı hiçmi kaybeden yok kimse sorunu nasıl cözüldüklerini yazmıyolar anlamadım