Kartımı kaybettim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ARIZA-55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
100 liraysa hemen yaptiririm :loll

öglen bursa yetkili servis olan mais aradım bana 500 tl kart 50 tl de araca tanıtma parası toplam 550 tl dedi 15 günde bekleyecekmişim , şimdi ya bu kartı hiçmi kaybeden yok kimse sorunu nasıl cözüldüklerini yazmıyolar anlamadım

öglen bursa yetkili servis olan mais aradım bana 500 tl kart 50 tl de araca tanıtma parası toplam 550 tl dedi 15 günde bekleyecekmişim , şimdi ya bu kartı hiçmi kaybeden yok kimse sorunu nasıl cözüldüklerini yazmıyolar anlamadım
Yuhh ne kadar pahalli benim kartim dis kabi kirilmisti 100 tl istemislerdi... bu aşmiş araca beyin mi takiyorlarda

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir insan anahtarı nasıl kaybeder? hehe sanki çok olan sıradan birşey miş gibi bahsediyorsunuz ya kolay kolay kaybedilcek bir nesne bozuk para 1 tl değilki önemsemeyip kaybedesin...

bir insan anahtarı nasıl kaybeder? hehe sanki çok olan sıradan birşey miş gibi bahsediyorsunuz ya kolay kolay kaybedilcek bir nesne bozuk para 1 tl değilki önemsemeyip kaybedesin...
Oyle demeyin insanlar neleri kaybediyor anahtari kaybetmis cok mu!!???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Otobüste mikrofondan tutun futbol topu, bebek arabası, öğrenci kimliği, nufüs cüzdanı, kemer, şemsiye vs. vs. Neler neler var.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaskonuzda genişletilmiş veyahut böyle bir ibare varsa "anahtar kayıpların da kaskoyu bozmadan anahtar hakkı" diye ücretsiz halledebilirsiniz.

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar anahtar kayboldu bir şekilde düşürmüşüm, siz hiç bir sey kaybetmiyosunuz mevzumuz bu değil mevzu yenisaini nasil cikarta biliriz hiçmi basina gelen yok ben tekmiyim ,yada karti kirilip yenisini yaptiran yok ,bu site insanlar birbirine yardimci olsun dayanisma olsun diye var yokmu yardimci olacak bursada

o da bir şey mi?! ben arabayı kaybettim dün İstinyepark avm de! Valla 45 dakıka surdu arabayı bulmam :))
Anahtar kaybolur, gayet normal. Allah korusun...

Benim yedek kartım bozuldu. Garantiden değişti 15 gün dediklerine bakmayın minimum 1 ay sonra geliyor.

Geri