Kart kılıfı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ermanural
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
11067646_10153111787672622_4900147209266257728_n.jpg

RFC Ayın aracı seçmelerine katılıp 1. olana bu ay kartlık vereceğim...:)

http://www.renaultfanclub.com/renault-fan-club-ayin-araci/82802-rfc-temmuz-ayinin-secmeleri.html

silikon kilifta iken kart yuvaya girer mi aceba.yoksa bunlar eller serbest ozelligi olan icon donanim icin mi? benim arac joy..

Silikon kılıf ile kart yuvaya girmiyor.Eller serbest için koruma.Cebinde kartı hissettirmiyor. Ben sipariş etmiştim 10 günde teslim aldım.

Kart silikon kılıfa takılı iken kart yuvasına girmiyor..Dediğiniz gibi İcon donanım için kullanışlı...

Scenic 2 ye alacaktım ama kart sığmaz yuvaya :( kartlarım anahtarlık deliklerinden kırık ne yazıkki. Aliexpressten 2 tane dış kap aldım ama takmaktan vazgeçtim çünkü ince işlik gerektiriyor maalesef. Gelsin aldığım fiyata satıcam mecburen

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Kılıf bugün geldi. Benim çok hoşuma gitti. Anahtarsız çalıştırmayı falan yeni kullanmaya başladım çok sevmiştim zaten. Anahtar kılııfa tam oturuyor hatta birazcık zorla soktum ama çok sağlam, şık bir görüntüsü oldu.:eyv

Scenic 2 ye alacaktım ama kart sığmaz yuvaya :( kartlarım anahtarlık deliklerinden kırık ne yazıkki. Aliexpressten 2 tane dış kap aldım ama takmaktan vazgeçtim çünkü ince işlik gerektiriyor maalesef. Gelsin aldığım fiyata satıcam mecburen

Dış kaplardan bende sanalpazar dan almıştım , ince işçiliği yok 2 dk da eskisinin içini diğerine aktarıp yapıştırmıştım.Hiç sorunsuz uzun zaman kullandım.3 kartımın 2 tanesi kırıktı bir mavi birde kırmızı alıp kırık olan 2 tanesini değiştirmiştim.

78MgXW.webp

Geri