Karahan dan bir yakıt ortalaması daha :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende kullandim abi basiyorum basiyorum ibre dusmuyo cok ilginc bi araba kokusuyla mi gidiyo anlamadim :)

Sinan hakikaten öyle eskişehir de şehir içi sert kullanıyorum 4.4 lt yakıyor bu araç inan aslında şehir içinde tam kullanımlık

Tebrikler abi resmen koklamış.:D

Maşallah güzel değerler,hız ortlaman biraz düşük ama neyse artık...:))

Ben hiç kasmadan 3.9 görüyorum kassam 3.0 falan görürüm (:

Maşallah güzel değerler,hız ortlaman biraz düşük ama neyse artık...:))

Eğer o ankara trafiğine birgün saplanırsan birbuçuk saat sonra ikiyüzle de gitsen ortalaman düzelmez ustam :)

Ben hiç kasmadan 3.9 görüyorum kassam 3.0 falan görürüm (:

Burakcım bu araç kiralık yani kendi aracım değil düşün ne kadar hor kullanışmış bir araç sahibi olsam kasmadan 3 ve altına inerim ama kaçırılan nokta ankaraaa trafikkk birbucuk saat :) burak sana güveniyorum yap güzel bir değer sonra çek fotosunu koy da rekor olsun. Senşn symbol bakımlı

Burakcım bu araç kiralık yani kendi aracım değil düşün ne kadar hor kullanışmış bir araç sahibi olsam kasmadan 3 ve altına inerim ama kaçırılan nokta ankaraaa trafikkk birbucuk saat :) burak sana güveniyorum yap güzel bir değer sonra çek fotosunu koy da rekor olsun. Senşn symbol bakımlı

Yakıt alıp sıfırlayamadım ki hiç içindeki yakıt bitsin denicem abi (:

Yakıt alıp sıfırlayamadım ki hiç içindeki yakıt bitsin denicem abi (:

Güzel haberler bekliyorum senden burak resimli olarak :eyv

symbol ler süper yav önceki aracımız 2006 symboldu güzel ortalamalarla geziyorduk fluence çok yakıyor ona göre :)

Geri