Hayy o agopun ellerinden öpmeye gelcem yarın söyle paramı hazırlasın mendilin içine koysunAnıl TD seni agopa havale ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayy o agopun ellerinden öpmeye gelcem yarın söyle paramı hazırlasın mendilin içine koysunAnıl TD seni agopa havale ediyorum
Her hafta köyümdeki çeşmeye gitsem araba perte ayrılır zaten ( Erzincan )Arabanı meguairs de değilde Köyünde ki çeşmede yıka kültürüne sahip çık !
Biz seni istisnalar arasına alalım İstanbulda bi kardeş köy bul kendine
Her hafta köyümdeki çeşmeye gitsem araba perte ayrılır zaten ( Erzincan )
Bizim çeşme boşa akıyor Gel yıka abi Hem benim babam belediyeci ve Yazı İşleri Müdürü Burada bir şey diyemezler Diyen olursa Sayın müdürüme şikayet ederimvalla burda ankara merkeze yakın köyler var orda bile araba yıkamak yasak yazısı var çeşmelerde allahın suyu yav ne var sanki yıkasak
meguiars'a götürüp yıkatıyorum hiç uğraşamam vakit kaybı
Bizim çeşme boşa akıyor Gel yıka abi Hem benim babam belediyeci ve Yazı İşleri Müdürü Burada bir şey diyemezler Diyen olursa Sayın müdürüme şikayet ederim
bak şiven değişti hemen sen gel buraya doğru Ben senin tamponlarınıda boyattırırım . M3 spoilerde çakarım lipte takırımulaa kadir samsun nire angara nire yigeniiim